279. rész (2013. március 08.)


Ahogy a hullámok ismét belendülnek sok dolog a felszínre tör. Ez lesz akinek igen látványos lesz, hiszen úgy tűnik majd szinte eláraszt a régi szemét, amely hirtelen megjelenik a semmiből. Ez nagyon aggasztó lehet. Tudjuk, hogy már azt reméltétek tisztább vizekre jutottatok, eltávolodtatok a régitől mely annyira összezavarta létezéseteket. Nos, ezek a régi témák/dolgok nagyon állhatatosak, nagy munkába telik megszabadulni tőlük. Már halljuk is a fáradt sóhajotokat kedveseim. Lesz akinek ez már az utolsó csepp a pohárban ahhoz, hogy összetörjön. Pedig távolról sem vagytok összetörve, még akkor sem ha ez a hegyméretű szemét valahogy megpróbál lehúzni benneteket. Már nem fog tudni maga alá temetni titeket. Lehet hogy fenyegetően néz ki, de nem tud elpusztítani benneteket. Csupán azért jelent meg, mert nagyon jól fel vagytok szerelve ahhoz, hogy megbirkózzatok vele. Jártasokká váltatok ebben már, annyi mindenen keresztül verekedtétek már magatokat, ezen is áttudjátok. Nem csak az izmaitok, de az eltökéltségetek is erősebb lett immár. Nem állíthat meg semmi, bármilyen vészesnek is tűnik ránézésre.

Már nem lehet benneteket megállítani kedveseim, ez a végső szeméthalom úgyszintén megmászható és mindannyian megtudtok birkózni valahogy vele. Egyszerűen letapossátok és átmásztok, vagy egyenesen átszántotok rajta. Ez egy óriási eredmény lesz, de nem muszáj egymagatoknak csinálni. Már vannak barátaitok számos helyen és ők készen állnak segíteni az utolsó akadály leküzdésében. Ne feledkezzetek meg róluk, hiszen megtaláljátok őket bármerre is néztek. Addig nem kaphattok segítséget amíg nem kértek és ne gondoljátok, hogy ez a küldetés csak a ti felelősségetek. Minden mennyei és földi segítséget megérdemeltek, olyantól is akivel ebben a térben kapcsolódtál össze (internet – Tom).

Ismét elmondjuk, hogy ti mind nagyon erősek vagytok. Ez viszont ne késztessen arra benneteket, hogy mindent egyedül akarjatok megoldani. Az új világban nem ez a módja. Az új világban együtt vagyunk, akár a fátyol mi felőli oldalunkon, akár a tiéteken. Egyek vagyunk, nem vagytok egyedül. Ez nem egy magányos feladat, ezért hát bármikor kérhettek segítséget a régi világ utolsó maradványainak eltüntetéséhez. Ez egy közösségi feladat és együtt megcsináljuk, de ehhez szükséges hogy ne zárkózzatok el, ne bújjatok el szégyenetekben.

Többé már nem szükséges egyedül utaznotok. Csoportokba verődhettek és ezek a csoportok elkezdenek majd úgyszintén összekapcsolódni és erősebbé növekedni. Sokan örültök annak, hogy ezen baráti tábortűz köré gyűlhettek. Keressétek a többiek melegségét és társaságát, különben szétesik ez az egész projekt. Ez erről szól, az összejövetelről, hiszen oly régóta vándoroltok magányosan menedéket keresve. Nos, a menedék már itt is van, a többi bátor lélek társasága ez a menedék.

Ne álljatok továbbra is az árnyékban, lépjetek be a körbe és karoljátok át a többieket akik már ott állnak. Ezáltal megérzitek ahogy az erő átitat benneteket. Csak így tudtok újra összekapcsolódni a korszakok óta tartó szétkapcsolódás után. Napról- napra egyre több lélek kapcsolódik össze. Ne legyetek szégyenlősek és ne tartsatok ettől az újraegyesüléstől. Már oly régóta várunk rátok. Semmi sem okozna nagyobb örömöt számunkra, minthogy ti is beléptek ebbe a baráti körbe. Ti egyek vagytok közülünk, nélkületek nem lehetünk teljesek. Érezzétek hát otthon magatokat kedveseim. Tartósan itt maradtok, ez pedig végtelen örömmel tölt el bennünket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése