293. rész (2013. március 31.)


Mint sokan meg is bizonyosodhattok róla, az energiahullám ide- oda dobál benneteket. Reméljük azért néha friss levegőhöz is juttok. Úgy gondoljuk, hogy ezek az állandó energiaáramlások megváltoztatnak benneteket. Egy egészen új létszintre emelkedtetek. Ez mindannak a hatása, hogy állandó beáramlás történik a bolygótokra, ezáltal pedig drasztikusan megváltoztok.

Lehet, hogy a fizikai test ugyanolyannak érződik, mégis változások történtek. A dallammal együtt pedig ti is megváltoztok. A kórus melyet együtt alkottok, megváltoztatta a dallamot annyira, hogy az egész Teremtés érzékelheti ezt. Ez pedig mindenkire kihat, így a reakció is megváltozik a finom szinten és a sokkal észrevehetőbb szinten is. Jusson eszetekbe, hogy vannak körülöttetek akik a teljes erejükkel megpróbálják elfojtani ezt a felfedést, így ők is azt fogják érezni, hogy bele kell húzniuk. Innen vannak a meglepő és heves támadások, mellyel találkozhattatok. Ne feledjétek a hangotok és a puszta jelenlétetek jelzi, az egyre erősebb és erősebb fénynek a beérkeztét. Azoknak akik a sötétebbhez szoktak, ez a ragyogó fény szinte szúrni fogja az elméjüket egészen le a magvukig. Ők védekezni fognak, és bárkit megtámadnak aki csak az útjukba kerül.
 
Időnként így nehéz lesz ebben az új fényben állni. Hisz annyi mindenre fényt derít, nem csak bennetek hanem körülöttetek is, ez pedig fájdalmas lehet. Amit láttok azt nem mindig könnyű megemészteni. Mégis azt mondjuk, hogy pontosan ott vagytok ahol lennetek kell, függetlenül attól mi jelenik meg a saját intim körötökben vagy a társadalmatokban az elkövetkező napokban. Tudjatok róla, hogy minden jól van és minden okkal történik. Ne feledjétek, ez nem az ”ítélet napja”, s nem végítélet, de még végső elszámolás sem. Csupán egy megtisztítás, eltüntetve mindazt ami a fény előtt állna. Így legyetek hát hálásak, bármi is jelenik meg az életetekben ebben a pillanatban. Egyáltalán nem azért jelenik meg, hogy rosszul érezzétek magatokat. Csak azért jelennek meg, hogy megmutassák az utolsó poggyászt amitől meg kell válnotok, mielőtt megtennétek az végső lépéseket előre.

Ez a folyamat (össze)zavaró lehet, amint az egyik pillanat teljes boldogság(üdv) állapotából, a másik pillanat zavaros állapotába kerültök. Lehet hogy úgy érződik, egyet léptek előre és kettőt vissza, de ez nem így van. Függetlenül attól hogy amit tapasztaltok, az akár kellemes vitorlázás vagy épp a lélegzethez sem juttok állapot, de mindenképpen előrelépés.

Pihentessétek a fáradt fejeteket és az összezavarodott testeteket. Tudjatok róla, hogy a leggyorsabb módon, állandóan előrefelé haladtok. Lágyan segítünk az előrejutásban, hogy abba az irányba tekintsetek ami a legjobb lehetőséget adja az előrehaladáshoz. Azt se feledjétek, hogy nem vagytok egyedül ebben, még akkor sem ha teljesen egyedi az ahogy utaztok. Elérhető a segítség ahhoz, hogy beteljesítsétek a dicsőségért történő kalandotokat. A dicsőséget meg fogjátok találni, lényegtelen milyen mélyen is vagytok a régi mocsokban időnként. Nem ragadtok bele többé, és ahogy ráébredtek erre már nem vesztegetitek az időtöket a vele való harcra. A megadás ismét kulcsfontosságú és nem feladást jelent, csupán elfogadást. A folyamat elfogadását úgy ahogy van. Amikor ezt megteszitek, meglátjátok hogy a gyors áramlat továbbvisz a végső pihenőhelyetek felé. Oda ahol végre beléphettek egyszerűen a teljességetekbe, és az aggodalmat pedig a hátatok mögött hagyhatjátok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése