285. rész (2013. március 18.)


Amint érezhetitek, a bábból való kiemelkedés nem mindig olyan kellemes mint azt reméltétek. Fájdalmas lehet maga a folyamat, ahogy kibirkózzátok magatokat abból, ami oly sokáig tartott vissza benneteket. Ti szabadok vagytok, még ha a testetek és a lelketek egy kicsit összetörve is érzi magát. Azért mondjuk el mindezt, hogy senki ne érezze úgy, hogy kimarad valamiből. Hiszen ma sokan, rosszabb állapotban érezhetik magukat. Ez nem meglepő, hisz nem csak ti, de a mennyei anya is harcban állt az utóbbi 24 órában. Így mindkét irányból (kívülről és belülről is) kaptatok a változás sugaraiból. A folyamat majdnem befejeződött, és mi már látjuk a formátokat, valamint a színeteket, ti viszont a harcmezőn érezhetitek magatokat még mindig. Itt vagytok hát, birkózva az ökölcsapásokkal, melyek felülről jönnek, közben próbáltok dűlőre jutni azzal is amiben laktok. Hiszen már nagyon eltérő attól a régi dologtól, amibe eddig voltatok (test – Tom).

Ismét csak azt tanácsoljuk, hogy használjátok a lélegzeteteket a harag és a félelem lecsendesítésére. Ez most fizikai és ezoterikus síkon is a nagy fellángolások időszaka. Viszont a legnehezebb részén már túl vagytok, ami most van az már kisebb kényelmetlenség csupán.

Ne gondoljátok azt, hogy bármi helytelenül halad. A Nap már fent van, de előfordulhat, hogy ti még nem tudtátok kidörgölni az álmot a szemeitekből. Hisz oly sokáig aludtatok, és úgy mint azok az állatok amelyek hibernálódnak, ti sem tudtok egy pillanat alatt kikecmeregni belőle. Lassítsatok hát, lélegezzetek mélyeket, és ne próbáljátok mindezt erővel letudni. Így sokkal kevesebb feszültséggel tudtok áthaladni az újba. Ahogy már mondtuk, az új hajnal felvirradt, és érezhetitek is a Nap sugarainak melegét az arcotokon. Nem kell rohanni, nincs már nyomás, a Nap örökké itt marad.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése