282. rész (2013. március 14.)


A megtisztító folyamat hevessége és gyorsasága eddig nem látott mértéket öltött. Szó szerint kiürül belőletek minden ami akadályozna, ugyanis csak azok tudják elérni a célt akik könnyen utaznak. Ez egy nagyon komoly vállalkozás, semmi sincs a véletlenre bízva. Amit az elkövetkező órákban és napokban tapasztaltok, az előre meg lett tervezve és része a folyamatnak.

Mindezt azért mondjuk el, hogy tudjátok. Figyelemmel vagytok kísérve általunk és pontosan látjuk mire is van szükségetek az utazásotok következő szakaszában. Nagyon közel vagytok már kedveseim és nagyon csábító ami rátok vár. Mindennek a húzóereje ellenére, nem léphettek be addig amíg felkészültnek nem találunk rá benneteket. Igen, mindez tökéletesen meg van szervezve és amint az idő megérik rá, mindenki megkapja ami jár neki. A jelenlegi folyamatot hívhatjuk a fény sorozatos befecskendezésének, melynek heves hatása lesz ahogy eléri a célpontját. Olyan mint egy hőkövető rakéta, mely addig köröz ravaszul a célpontja körül, míg pontos célt nem talál.

Így van ez ezzel a folyamattal, még ha a hasonlat egy kicsit rémisztő is. Persze mi a legtisztább fényrakétákra értettük ezt, amit pedig veletek tesznek az varázslatos. Lehatolnak egészen a magvatokig és amikor odaérnek egy láncreakciót indítanak el, amely éppen olyan mint egy visszaszámlálási folyamat. Mi pedig itt vagyunk az indítótoronyban és várjuk már, hogy elkezdődjön az utolsó energiafúzió, melyről nem is gondolnátok mennyi pozitív reakciót vált ki bennetek. Lehet nem érzitek ilyen erősnek ezen energiák beérkezését, de ne gondoljátok azt hogy nincsen hatással a rendszeretekre. Ezek a ”szeretet bombák” eltalálnak benneteket és romboló hatással lesznek mindenre ami azért lett belétek ültetve, hogy hátráltasson benneteket a valódi fénylénnyé válásotokban. Ezen fénybombázás után már semmi régi nem marad meg. Ahogy már mondtuk, a régi hamvaiból emelkedik ki az új világ. Készüljetek fel hát egy erős ütésre, mely szeretettel történik és ami átváltoztat benneteket valami olyanná, ami teljesen különbözik attól a személytől akinek most vélitek magatokat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése