204. rész (2012. október 03.)


Ahogy az idő telik és a sebesség vált, mindannyian érezni fogjátok a megnövekedett aktivitást amint a ciklus vége közeledik. Ez nem egy végítélet hír, csupán egy emlékeztető arra, hogy a régi árnyékból kijuttok holnap a ragyogó fénybe.

Már többször említettük, az emberiség igen jól be lett arra programozva, hogy a változást mindig félelmetesnek lássa. Innen erednek a végítéletet hirdetők, akik oly hangosan hirdetik az emberiség pusztulását. Ezt az évet is sokan az ”armageddon évének” címkézték fel. Az viszont igaz, hogy minden felhevül. Különösen ezen csatornákon, ami egy elektromos hálózat, amely összeköti a világot.

Olyan sokan vannak még mindig a régi illúziók bűvölete alatt. Ők halált és pusztulást látnak minden sarkon. Ezt még felerősítik a napi hírek, amellyel találkoznak. Így a félelem lakomája elkezdi elragadni az embertársaitokat. Már többször elmondtuk, és el is fogjuk ismételni: Ne essetek áldozatul, ez csupán csapda, ami megpróbál annyi alvó embert ejteni, amennyit csak tud, ezáltal átadva (ennek a csapdának) a szabadságukat. Szóval legyen ez egy figyelmeztetés arra, hogy figyeljetek oda minek teszitek ki magatokat az elkövetkező időben, hiszen sok eset lesz amikor a végítélet hirdetők üzeneteivel találkoztok.

Ahogy a változás kerekei egyre gyorsabban forognak, oly sok félénk lelket arra késztetnek, hogy elhiggyék a világvégét és átadják magukat a félelemnek. Maradjatok a középpontotokban és tudjatok róla, hogy ezek a változások, nem a világ végét hirdetik. Ezek egész mást jelölnek, ezt már párszor átbeszéltük az idei üzenetek során. A változások pedig zajlanak. Ez a ciklus vége, egy olyan ciklus vége ami túl sokáig volt jelen az emberek elméjében. Egy olyan ciklus vége, ami erőszakkal ki lett nyújtva a sötét elnyomóitok által. Számukra amit most látnak maguk körül, az teljes katasztrófa. Hiszen azt látják, hogy egyre jobban elveszítik az emberek feletti uralmukat. Számotokra viszont a szabadság az amit láttok.
 
A szívetekben legyetek biztosak efelől, hiszen a kételkedők bejuthatnak az elmétekig és megpróbálhatnak meggyőzni az ellenkezőjéről. Aminek hatására újra elmerülhettek a félelem medencéjében, elmosva mindazt az erőt, amit elértetek. Tudjuk, hogy érteni fogjátok mire gondolunk, hiszen oly sok módon próbálják elhitetni veletek. Ettől nem kell megijednetek, ez csupán egy emlékeztető arra, a negativitás serege keményen dolgozik azon, hogy megpróbáljon visszaterelni a irányításuk alá. Mindig tartsátok a figyelmeteket a fényen, ahogy láthatjátok a fény egyre jobban megjelenik és könnyű lesz észrevenni, még a legfélénkebb szívűeknek is. Maradjatok éberek, maradjatok erősek, a figyelmeteket tartsátok meg még akkor is, ha minden oldalról lökdösnek azok, akik arra akarnak rávenni, hogy nézzetek bele abba a szakadékba, amit ők csináltak. Azáltal viszont, hogy erre összpontosítotok, semmi sem tudja kirántani a lábatok alól a talajt.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése