215. rész (2012. október 29.)


Ahogy többen is megbizonyosodhattatok róla, egy nagyobb váltás volt az utóbbi napokban. Van aki elengedésnek érzi, de hiszen ez is történt. Nem csak személyes hatásokról beszélünk, hanem a kollektívre vonatkozóakról is. Nem sokan tudták még értékelni, de ennek a változásnak távolra ható következményei vannak. Nagy eseményről beszélünk, ami bekerül majd a történelemkönyveitekbe, olyan napként amely örökre megváltoztatta a világot. Hiába keresnétek a médiában, csupán mélyen magatokban tudjátok megtalálni. Úgy gondoljuk, érezni fogjátok a visszatükröződését mindennek. Arról van szó, hogy néhány lénytől sikeresen megszabadítottátok magatokat , akik felelősek voltak a szabadságotok elvesztéséért. A kivonulásuk ideje elkezdődött. A fogvatartóitok közül az elsők már elhagyták a légkörötöket.

Tudjuk, hogy lesz akinek ez sületlenségnek hangzik. Mégis azt mondjuk, ti már a szabadság állapotában vagytok. A régi rendszertől felszabadulva, amely bűvöletben tartotta az emberiséget évezredeken keresztül. Ez a felszabadulás nem történik meg egy éjjel alatt, de a nemkívánatos elemek eltüntetése elindult.

Ez nem úgy néz ki, ahogy sokan elképzelték, hogy tömeges letartóztatások vagy elszállítások történnek. Amire mi utalunk, azok messze az emberi határokon kívül zajlanak. Egy olyan létezési szinten, amik a normális érzékszervek terjedelmén kívül esnek. A többség a bolygón nem is látja és nem is hallja meg ezeket. Lesz bizonyos jel, ami valakinek hangos és érthető, míg másoknak kifinomultként jelentkezik. A bolygón lévő energiák átváltottak, ezért kérjük mélyen kapcsolódjatok és próbáljátok regisztrálni azt amit éreztek. Amennyiben sikerül, azonnal érezni fogjátok a szabadságot, mely a lényetekben vár. Ez nem illúzió, csupán azt mutatja meg, mi vár rátok. Hiszen elkezdődött a Föld és lakóinak visszajuttatása, a lényük tiszta eszenciájába (melyben egykor volt). Érezni fogjátok a lehúzósúlyok eltűnését. Hamarosan szabadon tudtok lélegezni. Hosszú idő után először ebben a világban, melyet otthonnak hívtok.







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése