211. rész (2012. október 20. )


Szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy azokhoz szóljunk akik igazán keményen küzdöttek. Úgy érzed, ez az emelkedő túl hosszú és meredek volt és elkezdtél hátrafelé csúszni. Mi itt vagyunk, hogy emlékeztessünk, nem vagy egyedül ezen az úton. Kérj segítséget amikor úgy érzed, az utad nehézzé válik. Látod, ezért vagyunk körülötted segítő szándékkal, hogy az utat amit választottál végig járhasd. De csak akkor segíthetünk, ha megkérsz rá bennünket. Ne gondold, hogy fogcsikorgatva, egyedül kell nekifeszülnöd, mert nem ez a helyzet. Az emberi elmét nem lehet semmibe venni. Annyira makacs, hogy újra és újra emlékeztet téged a problémákra, és amikor ehhez segítséget kérsz, úgy érzed mintha elismernéd, hogy vereséget szenvedtél. Nem! Ezt az utat megtervezték a legelső lépéstől, de csak közös erőből leszünk képesek befejezni. Ezért kérünk, teremts kapcsolatot velünk, kérj segítséget! Azt szeretnénk, hogy sikerrel járj és tenni fogunk azért, hogy a nehézségeid megkönnyítsük, ne indulj el a lejtőn lefelé. Ezért megismételjük: Ne ess abba a csapdába, hogy kicsinek és jelentéktelennek érzed magad. Képes vagy sikerre törekedni, hiszen nem vagy sem kicsi sem jelentéktelen. Te nagyszerű és csodálatos vagy, de nem elég ha csak erre támaszkodsz, senkinek sem elég. Csapatjátékosnak kell lenned úgy, hogy közben tiszteled magad és társaid, akikkel együtt haladsz az úton.

Ehhez a nagy tervhez, felerősítő támogatást érezhettek, ha sikerül csatlakozni hozzánk és a láthatatlan segítőitekhez. Még akkor is, ha nehéz időszakod van, túlterhelt vagy és nem tudsz figyelni,- legyen gondod arra, hogy észrevedd azokat akik körülötted állnak, de megtorpannak. Éleszd fel a belső lángot, amivel segíted őket a továbblépésben. Tudd, hogy nagyon szeretünk és a nehéz időkben is figyelj a szeretetünkre. Most sokkal nagyobb szükséged van rá, mint eddig bármikor. Megérdemled és megkapod. Ne felejtsd el összegyűjteni, mert éppen annyi vesz körül, amennyire szükséged van.

Létrehozol egy új világot, hisz ez a cél kezdetektől fogva. De segíthetünk abban, hogy megosszuk a terheket. Ne szidd magad, ha elesel vagy megbotlasz az úton néha, hiszen azonnal a segítségedre siethetünk. Emlékezz! Ha nem kérdezel, nem tudunk válaszolni, ha nem kérsz, nem tudunk adni! Csak te nyithatod ki szíved ajtaját, hogy beengedj minket!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése