212. rész (2012. október 22.)


Az évszakok változnak és az energiák is. Ahogy az év eltelik és a végéhez közeledtek, sokkal több minden vesz körül benneteket. Észrevetted, hogy az energiák jobban „keverednek”, mint ahogy azt megszokhattuk. Hamarosan mindenkinek szembe kell néznie azokkal a dolgokkal, amiket inkább elrejtett volna. Ezt egyáltalán nem szemrehányásként mondjuk, csak emlékeztetünk benneteket azokra a dolgokra, amiket mindenkinek meg kell tennie ahhoz, hogy a következő szintre léphessen.

Amit mindannyian tapasztalhattok, hosszú időbe telik, míg eléritek az átható ”háztakarítás” csúcspontját. Néhányotoknak ez nyilvánvaló, mert úgy igazgatjátok/ intézitek a dolgaitokat, hogy megszabaduljatok a saját ”maradványaitoktól”, amik még mindig a ”szekrény alján” ólálkodnak. De másoknak ez az időszak kicsit nagyobb kihívást jelenthet. Újra elmondjuk: emlékezzetek arra, hogy sok probléma lehet a felszínen, de ezekkel nem kell bajlódnotok. Arra van szükségetek, hogy felismerjétek és elengedjétek őket. Mi nem becsüljük le ezt a folyamatot, úgy értelmezzük,- mint amikor kicsavarod a vizes szivacsot, hogy utolsó cseppig kipréseld belőle a koszos vizet. Ezek után már teljesen tiszta akarsz lenni, mikor belépsz a jövőd csarnokába.

Meg kell mutatnod az igazi éned, ez az egyetlen ami el van rejtve ezek alatt a felületes, koszos, poros rétegek alatt, amit magadra szedtél a földi léted során. Ez egy kihívásokkal teli procedúra, hogy eltüntethesd az utolsó foltokat is, amiket az itteni életed alatt szereztél. Tudd, hogy ezt képes leszel véghez vinni nagyon rövid idő alatt. Fontos emlékezni arra, hogy az összes dolog ami előjöhet, nem büntetések és a cselekedeteid ellen szóló vádak. Ez csak egy leltára a kihívásoknak, amiken keresztülmentél, amikben részt vettél a fizikai testeddel ezen a bolygón. Ez sokféle módon lehet fontos része a kiképzésednek, amíg itt vagy.

Fontos, hogy elengedd ezt a felhalmozott csomagot. Ezáltal készíted fel magad az új szerepedhez, az új szabályokhoz a következő lépésnél. Ez nem egy boszorkányüldözés, hogy kifüstöljünk minden rossz cselekedetet, amiben esetleg részt vettél, amitől rosszabbul kellene érezned magad,- épp az ellenkezője! Ez csak megbizonyosodás arról, hogy nem cipelsz- e magaddal hosszú ideje bármit is, ami fájdalmas számodra. A jövőben nincs semmi, amit el kell rejtened,- a szégyen, a bűntudat és a megalázás a múlthoz tartoznak és nem a jövőhöz. Vegyetek egy mély lélegzetet kedveseim, és amikor kieresztitek a levegőt, engedélyezzétek magatoknak, hogy elengedjetek mindent amit eddig a mélyben rejtegettetek.

Ti még mindig cipelitek a régi sebeket azokról a dolgokról, amiket elkövettetek, vagy veletek szemben követtek el. Néhányotok sebének több levegőre van szüksége ahhoz, hogy teljesen kitisztuljon, begyógyuljon. Szóval adjatok engedélyt magatoknak arra, hogy felszabaduljatok a régi terhek alól. Tudjátok, hogy bármilyen módon is találnak kiutat, az csak egy jelzés lesz és egyszer s mindenkorra megszűnik bennetek a törzshelyük. Emlékezzetek, néhányotoknak sok dolog lehet még a ”tányérán”, míg másoknak ez a folyamat sokkal könnyebb lesz. Talán nem is vesztek észre sokat ezeknek a ”visszaöklendezéséből”, amik blokkolják a rendszeretek egy részét. 

A legfontosabb dolog, hogy türelmesek legyetek,- ne csak magatokkal, hanem azokkal is akik körülöttetek vannak,- akikkel kapcsolatban sosem tudhatod, mit hoz a jövő. Mi irodalmian értjük ezt,- talán megvagytok lepődve ezektől a belső dolgoktól, valamiktől amik ott a mélységben bennetek vannak, amiknek a létezéséről eddig talán nem is tudtatok. Kérünk, emlékezz! A felszínen lévő ragacsok, buktatók nem annak a jelei, hogy rosszul csinálsz bármit is, vagy fejest ugranál a régi kétségbeesés ingoványába. Ez csak egy tiszta jel arra, hogy megtisztítod, könnyíted önmagad.

Ez egy jel arra, hogy hatalmas lépést tettél előre, még akkor is, ha az ellenkezőjét érzékeled. Emlékeztetésként mondjuk, hogy a negatív tapasztalatok, gondolatok és érzelmek nem annak a jelei, hogy sűrű, rossz rétegbe léptél. Ez pont annak a jele, hogy elhagyod éppen ezt a réteget, és megtisztítod önmagad, hogy könnyebben kapaszkodhass fel a következő létrafokra. Még egyszer: mi emlékeztetünk, végy egy mély lélegzetet, öleld magadhoz bármit is tapasztalsz, aztán engedd el, hagyd menni, búcsúzz el tőle, hogy többé ne legyen életed része.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése