209. rész (2012. október 15.)


Mától sokan fogják úgy érezni, hogy még kicsit magasabbra kell állniuk a fényközvetítés szerepében. Hiszen az energiaszintek elértek egy fokot, amely nagyon fontos lesz az egész folyamat következő fázisában. Hadd magyarázzuk meg.

Ahogy többször is elismételtük már, ez a folyamat lépésekben történik (fokozatosan). Ennek az energiának az időzítése pedig nagyon gondosan meg van tervezve. Minden egyes szakasz gondosan van időzítve, időben, intenzitásban egyaránt. Együtt pedig olyan jelentős szerkezetet fognak alkotni, amire nincs példa a világegyetemben. Már régóta építők vagytok, a szerkezet amit felépítetek pedig egyre láthatóbbá válik. Van aki már beleláthatott a teljességbe, de vannak akik csupán néhány alapkövet láttak még. Olyan ez, mint az elefánt hasonlat a sötét szobában. Ha a sötét szobában érinthetnéd meg az előtted lévő elefántot, akkor nem tudnád leírni hogyan néz ki az alapján, hogy külön- külön tapintod meg egyes részeit. Így van ez ezzel a folyamattal is. Mindannyian különleges szerepet játszotok benne, de csak azt tudjátok megtapasztalni belőle, ami a ti területeteken/ szektorotokban van. Tőlünk eltérően, nagyon nehezen tudjátok meglátni a teljes terjedelmet. Innen erednek a különböző benyomások.

Mostantól lépésről- lépésre kinyílnak az elválasztó ajtók. Az elefántos példára visszatérve, ahogy szépen visszakapcsolódnak a fények, egyre többet láttok meg belőle. Már mondtuk, az emberi elme képtelen megérteni ezt, hiszen nagyon szűk keretek között tudja csak elfogadni azokat a valóságokat, melyeket ezidáig nem tapasztalt. Nagy megmérettetés lesz, hiszen félre kell tennetek minden elvárást, fogalmat amelyet az elmétekben hordoztok. Egyszóval nem az intellektuális képességetekkel kell felfognotok, hiszen az túl korlátozott. A teljes lényetekkel kell belevágnotok, ez pedig nagyon nagy kihívás lesz azoknak, akik a régi szabályok szerint akarnak továbbra is haladni. 

Akik már megszabadultak a korlátoktól, gyerekjáték lesz az egész. Fontos, hogy kreatívan közelítsétek meg. Érezzétek jól magatokat, játszatok el ezekkel az új eszmékkel és fogalmakkal, melyek elkezdenek megmutatkozni. Megszokhattátok, hogy csupán egy bizonyos módon szereztek tudást, de ez annyira más lesz. Mielőtt túl zavarossá válna az egész, foglaljuk össze: valami új tűnhet fel a szemetek sarkában vagy mögöttetek, ezért maradjatok az áramlásban. Kövessétek a váltásokat, forgásokat és a mozgás áramlását, így nem lesztek túl merevek a folyamat elkövetkező szakaszában. Ez fontos, különben azt hihetitek, hogy az eddig követett szűk és egyenes út ugyanabba az irányba vezet mint eddig is. Pedig könnyen lehet, hogy nem. Zsákutcába kerülhettek, ha nem figyeltek a jelekre.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése