210. rész (2012. október 18.)


Ahogy észrevettétek minden felgyorsul, a külső- belső világ olykor majdnem összemosódik. Úgy is érezheted magad, mint akit feltettek egy gyorsan robogó vonatra, - mintha az irány bizonytalannak, a sebesség pedig szédítőnek hatna és azt sem tudod, hogy mikor fog megérkezni az állomásra a vonatod. Sokszor olvashattátok már tőlem, az út amin jársz az erős szívűeké, mert ez az utat bekötött szemmel kell végig járnod. A bekötött szem alatt azt értjük, hogy az ismeretlenbe jártok, -fogalmatok sincs arról, hogy merre mentek, mi a következő lépés, nem tudod hogyan fog reagálni a fizikai- a mentális tested azon az úton, ami rád vár. Csak azt tudod, hogy menned, lépned kell, mert a szívedben nagyon erős az érzés és ezt nem hagyhatod figyelmen kívül. Úgy lépsz az ismeretlen felé, hogy nincs garancia semmire, csak a fény van veled és a szívedben az érzés, amiből tudod, mindent megkapsz ahhoz, hogy képes legyél folytatni az utat. Lesznek olyanok, akik az út hosszúsága miatt félre állnak az első állomásnál, majd később folytatják az utat. Ne legyen előítéleted velük szemben, amiért ők így döntöttek, hiszen mind EGYek vagyunk, a lépéseink döntik el az irányt.

Emlékszel? Minden út ugyan oda vezet, csak néhányan közületek gyorsvonatra szálltak, míg mások egy kényelmesebb utazást választanak, néhány megállóval. Jogodban áll eldönteni, hogyan teljesíted be a sorsodat. Nem tudjuk elmondani mi a megfelelő számodra, e felett teljes hatalmad van. Viszont van néhány ellenőrzési pont ezen az úton, amin át kell esnetek. Amennyiben megpróbálnátok folytatni az utat az ellenőrzési pontok nélkül, úgy érezhetitek, hogy a vonatotok az állomáson ragad egészen addig, míg elkerülitek ezeket. Ez egy felfedező út, egy utazás az új képességek elsajátítására. Azért, hogy elengedj néhány régi, elavult csomagot. Mindent úgy tehetsz, ahogy akarsz a saját egyedülálló utadon. Azonban akad néhány dolog, amit be kell tartanod, mint például az ellenőrzési pontok. Az időzítés – az összes kulcsfontosságú pont közül, - senkinek sem lesz azonos, még akkor sem, ha néhány útitársad melletted halad!

Fontos, el ne feledd: Ne hasonlítsd a saját utad másokéhoz!
Akkor se, ha azért tennéd, hogy megállapítsd helyes úton jársz- e. Nincs rossz irány, kivéve ha ellenállsz a változásnak. Nem tudod befejezni úgy az utad, hogy ugyanaz az ember maradj, mint aki elindult. Mire megérkezel, teljesen más emberré formálod magad. Addigra annyi elavult és régi dolgot elengedsz, és oly sok új dolgot tanulsz meg, hogy ezáltal teljesen átalakulsz. Ragyogóvá, fényessé válsz. Mint mindig, most is példázatokban beszélünk, de úgy gondoljuk érted az üzenet lényegét. Tény: amikor magadban vagy másokban ellenállással találkozol, akkor az utad egyik létfontosságú részéhez értél. Megkérünk téged, gondosan, -alaposan nézz minden kihívás mélyére amivel találkozol az úton, hogy képes legyél megérteni mi áll mögötte. Próbál visszatartani valami vagy valaki, hívnak azért, hogy segíts felgyorsítani az utazást? Az üzenet ismét ugyanaz: értsd meg amikor valami ellenállással, támadással találkozol, az miért is történt valójában?! Ez nagy segítség számodra, megtudod mire van szükséged vagy éppen mi gátol az utadon. Így könnyebbnek fogod érezni és könnyebben is fogadod el. A kihívások amikkel találkozol nem tűnnek el, de egy olyan jelentést kapnak, amik bőséges lehetőséget adnak arra, hogy igazzá válhass ebben a kapcsolódásban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése