213. rész (2012. október 24.)


Te már tudod, hogy a Nap megint adományokat küld neked. Az energiák ezúttal intenzívek lesznek, amitől meglehetősen heveny testi tünetek jelentkezhetnek. Ne aggódj, mert ettől eltekintve nem történik semmi, csak bosszantó lehet számodra picit. Más szóval, ezek az erőteljes energia fordulatok bombázásként hathatnak rátok, és kissé kimerülté válhattok, de semmi tartós hatása nem lesz. Ha mégis tartós hatása lenne, az mint mindig, nagyon jótékony lesz számodra, még akkor is, ha a tested ezt másként (jelzi), mondja el neked.

Maradj, kérlek nyugodt, és tartsd meg a középpontodat, összpontosíts, és ne feledd, hogy lélegezd magadba az egészet, még akkor is, amikor a tested és az elméd megpróbálja elvonni a figyelmedet. Nincs mitől félni, bármekkora is a kísértés, hogy belemenj a félelembe, és elveszítsd a középpontodat, az összpontosítást, ez csak a következő fázisa ennek a hosszú életerős energetikai lenyomatnak, míg a testedbe kerülnek az üzenetek. Érezd magad annyira szabadnak, nyugodtnak, hogy megtaláld az élvezetet ebben a tényben, a testi-lelki vagy szellemi kellemetlenségekben, ami kitörni készül az előttünk álló napokban. Ez csak annak lesz a jele, hogy valami nagyon pozitív kerül a rendszerbe, – tehát ne vedd ezt semmi másnak!

Ne felejtsd el, hogy ha semmiféle tüneted sincs, az nem azt jelenti, hogy kimaradtál volna bármiből is! Ez csak azt fogja jelenteni, hogy ezek az energiák, amik bejönnek, nem indítanak el semmit a rendszeredben, de az üzenetüket attól még kézbesíteni fogják neked. Tehát őrizd meg a középpontodat, összpontosíts, lélegezz mélyeket, mert tudjuk, hogy a következő néhány nap sok üzenetet hordoz majd, mely a kozmoszból érkezik nektek.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése