214. rész (2012. október 27.)


A Nap ismét rád süt, jótékony sugarai többet hordoznak, mint fény és melegség csupán. Az emberiség már a kezdetektől fogva a tudatában volt, hogy ő a tudás és a bölcsesség osztója. Most viszont a nagylelkűsége olyan mértéket ölt, hogy hozzájárul az emberiség átfordulásához.
 
Engedd, hogy megmagyarázzuk.

Évezredek óta a Napot sokan szentnek tartják, hiszen a fénye nélkül egy halott helyen, sötétben, hidegben lennétek. A mostani fénysugarak viszont nem csak meleget és fényt hoznak magukkal, hanem hatalmas mennyiségű információt is. Az információ fontos, hiszen ez az információ közvetlenül felelős a bolygótokon történő változásokért. A tudósaitok számára ezek az anyagbeáramlások láthatatlanok, viszont elkezdik felfedni magukat a durvább műszerek számára is. Ne csapjon be benneteket az, hogy bizonyos területen fejlettek vagytok, de ezen témákban messze- messze elmaradtok a Teremtés többi részétől. Ahogy már mondtuk is, ez ki lesz egyenlítve. Nem mondunk időpontot ezen előrelépésekhez, az csak összezavarna benneteket. Tisztában vagyunk azzal is, hogy ez sok embert zavar és türelmetlenné tesz. Történjen minden úgy, ahogy történnie kell. Az egész folyamat gondosan meg van tervezve és a megfelelő időben sok dolog megválaszolódik majd. 

Ez volt a mai téma, de beszéljünk arról is, amin átmentetek. Ahogy mondtuk, az elmúlt napokban a Nap nagyon nagylelkű volt. Annak ellenére, hogy a szakembereitek nem mértek különleges aktivitást a naptevékenységben, a testetek mást mond. A testetek beengedte a rendszerébe a bejövő sugarakat, ezáltal egy fontos lépést tettetek a befejezéshez. Sok dolog indult el ezzel az utolsó besugárzással, de ezeket még egyelőre nem lehet felfedezni. Hamarosan felfedezitek és érezni fogjátok a fényfürdő hatásait. Tudjuk, hogy hasonlatokban szólunk mindig, de hadd mondjuk el, hogy ez az utolsó információ adag a Naptól, nem csak a fizikai testetekre, hanem a mentális testetekre is kihatott. Egy csomó program lendült cselekvésbe, mely tartós hatást hoz létre. Nem csak bennetek, hanem a bolygótokon is. Annak ellenére, hogy a folyamat egy kicsit kényelmetlen volt, biztosak lehettek a hatékonyságában és a végén ti is úgy fogjátok látni, bőven megérte. Örvendjetek kedveseim, gratuláljatok magatoknak a sikeres lépés megtételéért. Tudjatok róla, hogy nagyon fontos és hatékony lépés volt.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése