A Gyakornok kézikönyve 2. rész (2012. október 05.)


Ma reggel ismét a tanító látogatott meg. Ezúttal egy könyvszekrényt mutatott és arra kért, gondoljak bele hogyan kell tennem, ha információt szeretnék kapni egyik könyvből. Persze a szokásos módon csináltam, levettem a polcról, kinyitottam és elkezdtem olvasni. Ekkor egy óriási könyvtárat mutatott. Soha még ezelőtt nem láttam ilyet, több milliónyi vaskos kötet. Ekkor ezt mondta: „Mi lenne ha nem kellene, hogy a könyvért nyúlj, hanem a könyv jönne hozzád?” Ekkor egy kulcsot mutatott fel és ezt mondta: „Ehhez viszont egy kulcsra van szükséged.” Ahogy ezt kimondta a kulcs átváltozott egy kristállyá, valamint azonnal visszaemlékeztem arra, mi történt két nappal ezelőtt a meditációm során. A tanító egy hatalmas kristályt adott át nekem, gyémánt alakút, de egyik oldala lapos volt. Azt mondta tegyem a homlokomra. Ekkor mintha eltűnt volna a fejembe, azonnal egy hatalmas fénycsóvába álltam, mely a homlokomra összpontosult.

Na, de visszatérve a reggelre. A következő kép amit mutatott, szintén egy régebben látott kép volt. Egy tíz emberből álló csoportban álltam. Körben álltunk egy asztal körül. Az asztal közepén pedig egy hatalmas ragyogó kristály állt. Mindannyian a jobb kezünkkel megérintettük ezt a kristályt. A tanító azt mondta, hogy számos ilyen csoport van, olyan emberekből áll, akik egyazon rezgést hordoznak magukban. Más szóval, olyan embereket gyűjtöttek össze, akik ugyanarra a frekvenciára vannak ”hangolva” mint azok a kristályok. A kristályok eltérőek, nem csak rezgésben, hanem abban is, hogy milyen információkat hordoznak. Ez az a hatalmas könyvtár, amit mutattak, ezek az emberek pedig azok akik eljuttatják azt az információt a bolygónkra. A különböző csoportok, különböző információt csatornáznak. De csupán elhozni tudják ezt az információt, másra nem tudják használni, hiszen ez meghaladná a képességeiket.

A bolygónkon ezek a csatornázók, vagy üzenethordozók olyan emberekkel fognak kapcsolatba lépni, akik fel tudják majd használni ezt az információt arra a célra, amire szánták őket (mármint az információt – Tom). Szóval ezek különböző tudományos információk, amelyeket arra lehet felhasználni, hogy újjáépítsük a bolygónkat. Olyan módon, hogy az visszakerülhessen a szennyezéstől mentes, tiszta állapotába. Ugyanez vonatkozik a fizikai testünkre is.

A tanító azt is elmondta, hogy egy bizonyos biztonsági mechanizmus is el van rejtve ezekben az információkban. Azért, hogy semmilyen módon ne lehessen visszaélni velük azok által akiket egy kicsit még ”megfestett” a sötét (oldal). Szóval, sem az üzenet hordozók, sem azok akiknek viszik, nem használhatják fel azt a saját hasznukra. Csupán arra, amire lettek szánva eredetileg. Ami pedig az egész bolygó jóléte. Először is azok léphetnek kapcsolatba ezzel az információval, akik elég ”tiszták”, tehát azok akik elég fényt hordoznak magukban és semmi módon nincsenek a sötét oldal hatása alatt. Az információk olyanok mint a többi csatornázott üzenetek, tehát pont annyi energiát is tartalmaznak, mint amennyi mondatot. Viszont eltérve a hagyományos csatornázott üzenetektől, ez tartalmaz egy ellenőrzési mechanizmust, ami azonnal üzembe lép, amint megpróbálják más célra felhasználni az információt. Ekkor a benne lévő energia olyan módon fog megváltozni, hogy teljesen haszontalanná válik azok számára, akik manipulálni próbálnak vele.

Még egy dolgot letisztázott, azt hogy a közeljövőben nem lesz űrhajós leszállás a Fehér Ház pázsitján. Ez alatt azt értette, sokan a másik világ lényeit várják, hogy azok majd leszállnak és megoldják a problémáinkat. Nem így fog történni. Nekünk kell kitisztítani a saját portánkat, ők csupán szerszámokat/ eszközöket adnak hozzá. A kristályokba lévő információ egy a sok eszköz közül. Átadják az információt, de nekünk kell megérteni azt, hogy hogyan használjuk. Ezáltal visszavesszük a hatalmunkat/ erőnket és megtanulunk felelősséget vállalni a cselekvéseinkért. Ez egy módja annak, hogy újra a mi kezünkben legyen az erő és a bolygónkat is meg tudjuk menteni. Igen, sok segítséget is kapunk a fejlettebb civilizációk képviselőitől, de nem fognak egyből megjelenni a partjainknál. Hiszen az csak két dolgot eredményezne: tömeghisztériát, és elvárnánk tőlük, hogy helyettünk oldják meg a problémákat. A börtönünkből sosem tudunk kiszabadulni anélkül, hogy nem szereznénk vissza az erőnket és a forrásainkat hozzá. Ez a mai lecke vége.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése