Ellenőrizd az elmédet a kapu előtt (2012. október 17.)

A fény növekszik a világunkban, de ezzel párhuzamosan a változással szembeni ellenállás is nő. Az irányító elme mögött nagyon sok a negativítás, és ez minden oldalról körülvesz bennünket. De ez nem máshol van, mint a saját fejedben. Emlékszel? Az elméd beprogramozták, hogy lent tartson téged, azáltal, hogy megakadályozza az igazi erőd megtalálását. És az elme megpróbálja megakadályozni, hogy bárhogy is megmentsd magadat. Az elme tudja azt, ha sikerül kiszabadítani magadat azáltal, hogy csatlakozol a szellemedhez és megbízol benne, már nem lesz elég ereje irányítani téged. Ezért még jobban szeretne mélyebbre húzni, így mélyül a negativítás is. Az elme mindig ugyanazokat a fegyvereket használja; megpróbál arra késztetni, hogy elveszítsd a fókuszt, mert tudja, ha sikerül elindítani a haragot, a félelmet, vagy bármilyen más negatív érzést/gondolatot, azzal sikerülhet visszatartani téged attól, hogy jobban felszabadítsd magadat diktatúrája alól.

Mindannyian változást akarunk, mindannyian látni akarjuk azt a világot, amiről álmodunk, - látni akarjuk, ahogy valósággá válik. De az elme fél a változástól, mert ezáltal vereséget szenved. És ezért az úton, minden lépésünknél harcolni fog. És most, amikor ott tartasz, hogy többé válj az EGÉSZ-ben, az EGY kis csatájában elfáradtál, - az elméd megtalálja a módját, hogy az utadon csúnya támadásokat indítson ellened, míg célba nem érsz. És ha nem vagy elég figyelmes, éber, túl könnyen a csapdájába eshetsz; annyira lefoglal, hogy ezáltal kiesel a központodból. Amikor az elmédnek sikerül elérnie, hogy elveszítsd a fókuszt, lekapcsol a Forrásról, - ezért újra támadni kezded magadat és másokat. Ingerültté, dühössé válsz, elkezded hinni a negativítást, amit az elméd eléd tart és közben ezt táplálja is. Újra elkezded átadni a hatalmadat, és a negativítás spirálja újabb esélyt kap, hogy még tovább húzzon téged lefelé. Így könnyen elveszíted a türelmet önmagaddal és az egész folyamattal szemben. Mivel úgy érzed, hogy a negativításban fuldokolsz, könnyedén tovább is terjeszted. Ennek a negativításnak egy része elkezdett ezen a szinten is megjelenni. Fontos, hogy tudjuk egymást kellően támogatni. Ez az út több, mint kihívás! Amikor az elmédnek sikerül bárhogy is eltéríteni téged, tartózkodj attól, hogy megoszd azt a többiekkel is. Ez rád nem fog hatni, de mindenki másra igen, aki ezt látja, olvassa, hallja tőled. Szeretettel, tisztelettel töltsük meg minden napunkat, legyen az egyetlen megosztott energia, a szeretet energiája! Amikor kétségeid vannak, állj meg egy pillanatra, kérdezd meg a szívedet, és a válasz megérkezik. Azok a szavak, amikre vársz, meg fognak érkezni. Találjuk meg mindannyian azt a támogatást amire éppen szükségünk van, még akkor is, ha vitatjuk valakinek az álláspontját(tiszteletteljes módon lehet jelezni azt, ha nem, értesz egyet valamivel).

Annyira közel már a cél, ezért kérlek, ne add fel most, ne zárulj be, ne add vissza a hatalmat az elmédnek! Érjük el együtt a célunkat, haladjunk együtt tovább az úton. Mert ha továbbra is hagyjuk az elmét, akkor még a végén ott találjuk magunkat ahonnan elindultunk. Sokan kimerültek már az úttól, az érzésektől, a hosszantartó változástól. Mi azt látjuk, hogy már néhány esemény kimenetele megváltozott. De ne feledd, az elméd soha sem teszi lehetővé számodra, hogy megtapasztald ezeket a változásokat, - az egyetlen módja, hogy a változásokat megtapasztald, az, ha a szíved átveszi az irányítást. És az, amit a szíved neked kíván, az, amit az egész világegyetem kíván neked: egy életet tele örömmel és szeretettel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése