305. rész (2013. május 01.)


A Gyülekezés ideje közeledik, elkezdik hallatni a jelenlétüket az energiák melyeket lehoztatok erre a bolygóra a fizikai járműveitekkel. Ezt érezni fogjátok a napokban, a nagy napon pedig még ennél is jobban. Olyan ez mint egy nagy kicsúcsosodás, egy olyan dolog kulminálódása ami már nagyon régóta zajlik. Már régóta fény horgonyai vagytok. Az energia ami a segítségetekkel ide kapcsolódik, vagy ahogy mi nevezzük a fényszálak, már itt vannak. Itt és most egybefonódnak és kapcsolódnak. Ez nem meglepő számotokra, hiszen oly sok kapcsolódást éreztetek már ami ehhez a gyönyörű fénymunkás hálóhoz kapcsolódik. Most viszont minden felgyorsul, ahogy összefonjuk a szálakat egyre összetettebb kapcsolódást hozunk létre. Olyan mintha egymás után nyitnák meg a kapukat (portálokat), ti pedig úgy érzitek mintha szobáról szobára lépdelnétek a beteljesülés felé.

Az utak kibővültek, bár lehet nem éreztétek ezt mert túl sok időt töltötök azzal, hogy a saját lábaitokat figyelitek. Próbáljátok megítélni merre ingoványos a talaj. Ez egyáltalán nem furcsa, hiszen olyan ez sokatoknak mintha újból tanulna járni vagy kerékpározni. Ahhoz hogy megtaláljátok az egyensúlyotokat, a legjobb ha előre tekintetek és nem a lábaitokra. Lehet hogy először jobbnak tűnik a lábat figyelni, de a teljes egyensúly érdekében hatékonyabb ha a tekinteteteket felemelitek és a horizontra szegezitek. Így nem csak az egyensúlyotok javul, de azt is érzékelhetitek milyen messzire is láttok már el.

Hiszen minden egyre gyorsuló iramban tágul, ha nem vagytok ennek a tudatában akkor könnyen lemaradtok a saját fejlődésetekről/növekedésetekről. Engedjétek hát el azt a késztetést, hogy magatokra tekintetek, és nyíljatok meg a lenyűgöző környezetre. Annyira megváltozott az utóbbi napokban, garantáljuk, hogy a lélegzetetek is eláll ha sikerül a teljes terjedelemre rálátnotok. Többé már nem a tavalyi év sötét alagútjában utaztok. Már kijutottatok az alagút túlsó végén, s a látvány lélegzetelállító. Töltsétek hát meg a tüdőtöket a szabadság friss levegőjével, engedjétek meg hogy a szívetek az új hangzást énekelje. Ez csupán a kezdet kedveseim, az első látvány csak egy betekintés abba, hogy mi vár még rátok ahogy beértek az álmotok állomására (megállójára).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése