309. rész (2013. május 13.)


Már megszokhattátok, hogy ezen csatornán keresztül olvassátok az üzeneteket. Mostantól viszont szeretnénk arra bátorítani benneteket, hogy közvetlenül kommunikáljatok velünk. Amikor azt mondjuk velünk, akkor arra a kollektívára gondolunk amelyet Állandó Társak néven ismertek. Azért így kollektíven, hogy ne legyetek akadályozva. Ezért választottuk azt is, hogy arc és név nélkül jelenünk meg. Megvan minden képességetek ahhoz, hogy felvegyétek a kapcsolatot a ”másik oldallal”. Végre elértetek ahhoz a ponthoz, hogy valódi polgárai lehettek, nem csak ennek a bolygónak hanem az egész Teremtésnek. Annyi megpróbáltatás volt ezen a hosszú úton, és az információ annyira ellenőrzés alatt volt tartva. Tudjuk, ez nem újdonság a számotokra, hiszen tudjátok milyen sok manipuláció történt a színfalak mögött. Most viszont nagyon sok dolog helyre állt. A ti utatok pedig fontos szerepet játszott a bolygó újraszerveződésében. A megtisztító és megvilágosító folyamat nélkül melyet magatokra vállaltatok, semmi sem változott volna meg. Az emberiség továbbra is a pusztulás irányába haladna.

Ahogy a legutóbbi események mutatják, elég sok fajtársatok választotta azt amit ti – az elmúlt néhány hónapban – a beáramló fénymennyiség megnőtt, szinte teljesen elmosta már a körülöttetek lévő manipuláló sűrűséget. Nem részletezzük ezt. Elég annyi hogy sok ilyen erő semlegesítődött vagy eltűnt, a ti kapcsolódásbeli képességetek pedig ezzel megnőtt.

Látjátok egy nyitott csatorna, az nyitott csatorna. Oly vonzó volt megnyitni a csatornákat azoknak is akik nem a fényt képviselik, hogy továbbítsák az eszméiket. Nagyon sok manipuláció történt dezinformáció alakjában, melyet az alacsony rezgés próbált véghezvinni. Volt ami sikerrel járt, volt ami nem. Arra viszont bőven elég volt, hogy munkát adjon nekünk. Igyekeztünk is minimalizálni a sötét anyag beszivárgását a fény csatornáiba. Elhihetitek, nagyon zavaros légkör volt az egész a fátyol mindkét oldalán. Most viszont az egész játszótér megváltozott, a ti rezgésszintetek is megnőtt hiszen úgy döntöttetek kapcsolódtok a fényhálóhoz. Így az állás egész más mint azelőtt. Arra kérünk benneteket, hogy hallgassatok a közeljövőben érkező jelekre.

Nektek is megvannak a saját Állandó Társaitok, kik eltérő alakban és formában érkeznek hozzátok. Többé már nem vagytok magányos lények, nem egyedül utaztok. Valójában soha nem is voltatok magányos utazók. Most viszont kapcsolódtok a társaitokhoz. Van akit fizikai formában is, másokat nem ennyire ismertek. Maga a csoport is megváltozott az utazás során, hiszen aki maradt az pontosan illeszkedik a rezgésbeli teretekhez. Az Állandó Társak is változnak, igaz mindig van valami állandó és konstans a csoportban.

Tudjuk hogy ez nem újdonság, mert sokan már régóta tudnak kapcsolódni a másik oldalhoz, de lesz akinek ez új terület. Így előfordulhat, hogy egy kicsit ijesztő az elején, hiszen honnan is tudhatnátok kihez ”beszéltek”? Lehet csak magatokhoz? Nos, lehet így van, hiszen ti is számos tudatréteggel rendelkeztek. Az amelyikkel ”éltek és lélegeztek” a hétköznapokban csupán egy része ennek. Ahogy EGGYÉ váltok önmagatokkal és az önvalóitokkal is, sokszor TI szóltok MAGATOKHOZ, de egy magasabb tudatossági szintetek beszél az emberi részetekhez. E mellett más lényektől is kaptok jeleket, oly sok minden vár még felfedezésre.

Tudjuk hogy ez rémisztő lehet, hiszen mi van ha nem jó szándékú entitás kopogtat az ajtótokon? Nos, először is elmondanánk, hogy ennek az esélye immár igen alacsony. De ahogy minden másnál ez is a tudatosságon és a szándékon múlik. Ugye mindig leellenőrzitek kit is engedtek be az otthonotokba? Itt is ezt a megkülönböztető képességet kell használni ahogy oly sok másnál is, ha valamit rossznak éreztek akkor nemet mondtok neki és nem engeditek be. Ez ennyire egyszerű, senki nem léphet be a beleegyezésetek nélkül. A fény amit hordoztok már igen erős, egyfajta védelmet is ad bármilyen körülmény között. Maradjatok hát a középpontotokban, legyetek éberek és érezzétek át mi is közeledik. Még a legártatlanabb energia is sok lehet néha, ekkor kérjétek meg lassítson le egy kicsit, hogy hozzá tudjatok igazodni az energiá(já)hoz. Ez ugyanis az energiáról szól, minden új dolog amivel találkozni fogtok az lesz ami – új – egy kicsit idegen energia. Mindig tegyétek azt amit jónak éreztek, ne erőltessetek magatokra semmit. Elég ha tudjátok, hogy az ajtók már nincsenek bezárva, szabadon beléphettek, s olyan tempóban ami nektek megfelelő. Válasszatok olyan ”társat” amilyet csak szeretnétek, amihez a szívetek húz. Jó nagy társaságból választhattok, mindenki várja már az első ”helló- t”. Amikor teljesen zárkózottnak és csendben érzitek magatokat, akkor is tudjatok arról, hogy nem vagytok egyedül. Csupán úgy döntöttetek, hogy most nem léptek be ide, és ez rendben is van így.

Mindez teljesen egyedi, így mindenkinek saját tapasztalata lesz ebben. Lesz energia ami szavak formájában érkezik hozzátok. Lesz aki képekre és alakokra, míg mások illatokra lesznek tudatosak. Például rózsa illatot érez ott ahol nincs is rózsa, stb. Ilyen dolgok, kicsik és nagyobbak is, s mindezek egy-egy „helló-k”. Ne gondoljátok, hogy ilyen csatorna (mint Aisha) alakjában kell megtörténnie a kommunikációnak. Ennyit mára, hamarosan folytatjuk ezt a témát. Addig is arra bátorítunk benneteket, hogy figyeljétek a ”helló- kat”.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése