316. rész (2013. május 28.)


Amint azt észrevehettétek a belső hangok igen határozottakká váltak, s amit kérnek az egy kicsit ijesztő is lehet. Oly sok értelemben felszabadítottátok már magatokat, de vannak még apró akadályok amelyek most igen hangosan kezdik hallatni a hangukat. Jó okkal teszik mindezt, hiszen nagyon is fontos hogy megtisztítsátok ezeket a csatornákat. Ezáltal pedig tisztán és teljesen hozzájuthattok ahhoz az információhoz amelyet úgy kerestek. Más szavakkal, semmi nem állhat közétek és a Forrás közé. Ami még megmaradt és akadályoz, azok az apró belső titkok melyek elködösítik a látásotokat. Valakinek ez az apróság végtelenül fájdalmas lesz, hiszen a legsötétebb és legmélyebb helyekre rejtették őket. Lehetnek a mostani vagy az előző életek maradékai. Az is lehet, hogy nincs is tiszta emléketek róluk, mégis ki kell takarítani őket.

A jó hír az, hogy ezeknek a sebeknek a begyógyítására semmi másra nincs szükség csupán arra, hogy ki legyenek téve a fénynek. A folyamat tehát sokkal egyszerűbb mint gondolnátok. Jobban féltek ezektől a sebektől mint amennyire fájdalmas lenne a gyógyításuk. Ezért azt tanácsoljuk, hogy engedjétek őket a felszínre. Lehet nem mind jön fel magától, ezért most is jól jöhet ha segítséget kértek. Ne feledjétek, nem vagytok egyedül, minden oldalról szeretet vesz körül benneteket. De amíg nem engeditek behatolni a szeretetet a lényetek mélyéig, addig nem tud segíteni abban, hogy olyan erősen ragyogjatok amennyire szükséges.

Engedjétek hát be a fényt minden lehetséges módon és kérjetek segítséget ha szükséges. Könnyen elmenekültök attól ami fájdalmat okoz, de most az egyetlen járható út, ha szembenéztek vele. Ne feledjétek, a fény első sugarának hatására fel fognak oldódni. Ez nem magától (automatikusan) történik, a ti tudatos döntésetekre van szükség hozzá. Nyissátok hát ki az utolsó ajtókat is, ha ehhez az szükséges, hogy közben valaki fogja a kezeteket akkor kérjetek segítséget hozzá. Nem muszáj egyedül megtennetek mindezt, az viszont szükséges hogy fényt hozzatok ezen sarkokba is. Ezáltal teljes gyógyulás történik. Ti vagytok a bátrak legbátrabbjai kedveseim, nem muszáj mindent egyedül tennetek. Nem kell senkinek semmit sem bizonyítani. Erősek vagytok, de még erősebbekké válhattok ha megengeditek, hogy segítsenek nektek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése