315. rész (2013. május 26.)


A napok egyre hevesebbek több értelemben is. Láthatjátok a fényt keresztülragyogni magatokon és a környezeteteken át, de mindemellett az éjjelek is sok információt hoznak. Annak ellenére, hogy ez az információ bizonyos értelemben még rejtve van előttetek, mégis mélyreható hatást gyakorol rátok.

Amikor az információra utalunk, akkor az nem biztos hogy hagyományos értelemben vett információ. Nem muszáj hogy szavakban vagy tiszta képekben történjen. Nem azért mert nem tudnátok felfogni azt hogy miről szólnak ezek az információk, hanem mert ez a formája az információnak a lényetek összes szintjéhez szól. Így egyelőre lehet, hogy nem tudtok tudatosan kapcsolódni az összes kommunikációs szinthez. Úgy érezhetitek mintha még mindig kint lennétek hagyva a sötétbe, hogy csak kevés vagy semmilyen részét ne tudjátok felfogni ezeknek az információknak. Ez csupán azért van, mert még nem vagytok képesek elérni a mélyen ülő információs csatornákat, melyek egyre jobban felerősödnek. Ezt sokan észre is vehettétek, akár gondolat formájában vagy eszmék alakjában, melyek a legváratlanabb időszakokban és körülményekben bukkannak a felszínre.

Az információ amely belétek árad, lavinává növekedett. Lesz olyan része amely publikussá is fog válni. Eközben a legegyszerűbb feladatok is nehéznek tűnhetnek, hiszen nagyon fáradtnak érezhetitek magatokat. A földi teendők időnként elvégezhetetlennek érződhetnek A mentális köd pedig időnként feloszlik és ettől szinte felültök az ágyatokban, hiszen ez általában éjjel történik így. Ennek a kellemetlen mellékhatása az, hogy éjjelente szinte alig alszotok. Csak forgolódtok, de a bennetek felgyulladt fény nem akar halványulni. Ez, hogy nem tudtok lekapcsolódni a dolgokról (éjjel pihenni – Tom) sokatokat kifáraszt és úgy tűnik szakadatlan aktivitás zajlik a fejetekben. Olyan mintha éreznétek a zümmögést, morajlást és egy méhkas lenne a fejetekben. Ez jól felvázolja mi játszódik épp le, hiszen az idegpályák igen nagy aktivitást mutatnak. Új pályák élednek fel és szinte fénysebességgel kapcsolódnak. Ezt kíséri bizonyos hang vagy vibráció mely még jobban megnehezíti az elalvást.

Tehát mindannyian túl vagytok töltve. Az irányító központotok terhelés alatt van, így a testetek többi része zavart vagy ellentmondást érez. Ez pedig bezavar a földi folyamatokba, a napi rutinotokba. Mindezek nem károsak csupán zavaróak. Nagyon hasznos, igen kifizetődő mindaz az információ amihez juttok, túlsúlyozza a kellemetlenséget. Ezért csak azt mondjuk, maradjatok az úton és tudjatok arról, hogy az emberiség egy nagy váltásban vesz részt amely mindenkiben zajlik. Nem hasonlítható és köthető semmihez ami ezelőtt volt. Ez a fajta információ és fejlődés eddig nem volt megtapasztalható egyetlen fizikai lény számára sem. Mindez elég ahhoz, hogy kiverje a biztosítékot a félénk lelketekben. De biztosítunk benneteket arról, hogy biztos felügyelet alatt álltok és semmi károtok nem származik belőle. Olyan feladatot végeztek itt mely megváltoztatja az egész bolygót és mindenki fontos részt játszik ebben a hatalmas küldetésben.

Lélegezzetek mélyeket és maradjatok a középpontotokban még akkor is, ha az elmétek és a fizikai testetek vadul ingadozik időnként. Akkor is ha egyik pillanatban a világ tetején érzitek magatokat, a következőben pedig a pincében. Ennek ellenére minden másodpercben egyre magasabbra és magasabbra emelkedtek. Lehet most frusztráló, hogy bizonyos információkhoz még nem juttok hozzá, de tudjatok róla, a megfelelő időben minden egyes részlet világossá válik előttetek. Igen, tudjuk hogy ez a nyugtatás is zavaró, mégis nagyon fontos az időzítés. Mindez az információ haszontalan ha nem a megfelelő kontextusban és időkeretben használódik fel.

Tudjatok arról hogy minden rendben van, a célvonal előtt álltok. Ennyit a mai napra. Arra invitálunk benneteket, hogy próbáljatok ráhangolódni arra az információra amely felétek árad. Lesz ami nincs rejtve előttetek és amit felfogtok belőle, az csillapítani tudja az étvágyatokat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése