317. rész (2013. május 30.)


Eljött az idő, hogy jól megnézzétek magatokat kedveseim. Ne legyetek szégyenlősek, tekintsetek meg mindent. Kik is vagytok valójában? Hogyan fejlődtetek az elmúlt hetekben, hónapokban? Ugyanolyannak érzitek magatokat vagy úgy érzitek minden a feje tetejére állt? A kép tiszta vagy még homályos? Mi nagyon is tisztán látunk benneteket, jól látjuk a valódi pompátokat, de látjuk bennetek a még felfedezetlen lehetőségeket is.

Ne dorgálásnak vegyétek ezt, csupán emlékeztető arra, hogy van még elérhető energia bennetek. Bármelyik pillanatban megnyílhatnak és megadhatják azt az erőt amelynek hiányát érezhetitek a jelenben.

Hadd emlékeztessünk az elsődleges célotokra amiért ide jöttetek. Eredetileg az emberiség azért jött a Földre, hogy segítse az egész Teremtést egy lecke megtanulásában, melyet semmilyen más körülmények között nem tanulhatna meg. Fizikai alakba lettetek helyezve számos korlátozással. El lettetek vágva a bennetek rejlő nagyságtól, így saját magatoknak kellett fejődni. Ez egy érdekes kísérlet volt mindenkinek. Nem csak azon szerencséseknek akik közvetlen részt vehettek benne és emberi járműbe (test – Tom) léphettek, de mindenki másnak is. Ez volt a cél is. Amint azt tudjátok, bizonyos lények beleavatkoztak és megváltoztatták az osztálytermet, olyan uralom alatt voltatok kénytelenek élni amely hátráltatta a tanulásotokat. Ezek a hamis uralkodók félre lettek söpörve, ti pedig ismét szabadon virágozhattok úgy ahogy a kezdetekkor is tettétek. Sokan azt a szerepet vállaltátok magatokra, hogy előre mentek/úttörők lesztek mindenben. Elkezdtétek levenni a félelem régi béklyóit és a valós önmagatokba kezdtetek belenőni. Arra a tényre nyitottátok meg a szíveteket, hogy az isteni kozmosz integrált részei vagytok. Nem csupán emberi lények, hanem olyan szellemek vagytok akik a Minden Ami Van-hoz kapcsolódnak. Így sokkal többek vagytok mint amit a tükörben láttok magatokról. Tudjuk, hogy kezdtek ráébredni erre, de lehet még nem vettétek túl komolyan.

Amint azt régebben már említettük, még mindig vannak akadályok amelyek blokkolják az információ folyást. Azt az információt amely fény formájában van jelen a szívetekben. Ezekre az akadályokra kell most figyelnetek. Fel kell hogy oldódjanak különben nem lesztek képesek megtenni azt amiért idejöttetek. Hiszen azért jöttetek, hogy a Mennyországot hozzátok el a Földre azáltal, hogy az isteni fényt levezetitek. Ez pedig magával hozza azt a tudást amely már évezredek óta rejtve volt az emberiség elől. Ameddig nem tüntetitek el ezeket az akadályokat melyeket belül hordoztok, addig a fény nem tud teljesen áthaladni rajtatok. Mik is ezek az akadályok? Nem többek ezek harci sérüléseknél, az emberi drámák maradványai melyeket a félelem iskolájában szereztetek. Lehet csak néhány sérülés van, de előfordulhat hogy számos van még belőle, melyek felszínesek vagy mélyen meghúzódóak. Jelen pillanatban egyáltalán nem fontosak, nem többek egyszerű elhalt szöveteknél. Viszont a fizikai testetekben gátolják a fejlődést. Ezért mondtuk, hogy engedjétek be a fényt, hiszen fájdalommentesen tünteti el ezeket a sebeket.

Legtöbb embernél az a gond, hogy félnek ezektől a sebektől. Félnek a fájdalmas emlékektől és azoktól az érzelmektől amelyek létrehozták őket. Úgy tesznek mintha ott sem lennének ezek a sérülések. Ahogy említettük, a sérült szövet eltüntetése nagyon egyszerű, sokkal könnyebb mint megszerezni őket. Ti képesek vagytok ismét visszaesni az emberi drámákba, elég csak rátekintenetek ezekre a sebekre. Ezek a sebek képesek új drámákat indítani. Így újra és újra a véget nem érő drámaciklusban találjátok magatokat. Mindez szükségtelen.

Ugye már mondtuk, hogy ne csak a színpadot hagyjátok el hanem az egész színházat, az emberi drámák színházát. Ez még mindig nagyon aktuális. Lefogjátok blokkolni a fényt, ha továbbra is új drámákkal tápláljátok ezeket a régi sebeket. Hamarosan a legerősebb fény is csak nehézségek árán tud majd behatolni. Lépjetek ki belőle, tekintsetek rá akként, amik. Csupán a régi drámák régi maradványai. A régi félelemiskola sérülései, melyek megértek a gyógyulásra és eltűnésre. Ehhez hagynotok kell őket, mert ha kapargatjátok azáltal, hogy visszaemlékeztek rájuk, vagy erőltetitek az elfordulást tőlük, akkor az isteni csatornához való megnyílást teszitek lehetetlenné. Csupán csak a drámából való kilépés és a fény beengedése tudja eltüntetni a régi sebeket. Ahogy a fény akadálytalanul áramlik rajtatok keresztül, kiáramlik a világba is és elkezd megtörténni a csoda.

Amikor a fényről beszélünk akkor az isteni fényre utalunk amely a mennyből jön. Ti mind kapcsolódtok ehhez a fényhez, de egyelőre még nem a teljes nagyságában, erejében. Ez addig nem történhet meg míg a csatornátok nem elég tiszta hozzá. Szeretnénk ha befogadnátok azt ami fentről jön. A következő vasárnap a Gyülekezés során segíteni fogunk a teljes megnyílásban. Arra fogunk majd kérni benneteket, hogy engedjétek meg a gyógyító fény beáramlását. Már rá vagytok kapcsolódva az isteni aranyhálóra, most pedig eljött az idő hogy megnyíljatok a benne rejlő teljes potenciálra. Ehhez pedig el kell engednetek az emberi drámákat. Csakis ebben az esetben tudtok azzá a nyitott csatornává válni amelyen keresztül az isteni fény megváltoztat benneteket és az egész világot is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése