312. rész (2013. május 20.)


A hullámok ismét megérkeztek. Egyenként levetitek a béklyóitokat melyek oly szorosan a régihez láncoltak. Ti is jól láthatjátok amint elengeditek őket, olyan érzés mintha a lábatok alig érné a földet. Annyi fénnyel töltődtök fel, olyan mintha lebegnétek a Lét puszta könnyűségétől.
 
Tisztában vagyunk azzal is, hogy van közületek akinek ez egyáltalán nem tűnik ilyennek, hiszen akadály tornyosul még elébe. Úgy tűnik mintha újra és újra a falba verné a fejét. Arra bátorítunk, hogy haladjatok tovább, hamarosan látni fogjátok ahogy ez a fal ledől és eltűnik. Ekkor ti is képesek lesztek újra szabadon lélegezni. Már halljuk is ahogy kérdezitek: ”Na és hogyan érjük el ezt a szabadságot?” Nos, a választ csak ti tudjátok. Csakis ti vagytok képesek eltépni a láncot amely a régi-sűrű múlthoz köt. A fény itt van és segít, de nem mondhatja meg, hogy mit tegyetek, sőt még azt sem hogy mit lássatok (meg). Egyedül ti vagytok azok akik képesek megérteni a jeleket. Ti tudjátok felismerni azokat a jeleket amelyek a helyes irányba mutatnak. A ti választásotok az, hogy megnyíltok arra amit láttok és az alapján cselekedtek.

Nyissátok hát meg magatokat, érezni fogjátok a fentről érkező fényt, de a mellettetek álló lélekből áradót is úgyszintén. Mindez keresztülfolyik és megerősít benneteket. Ez viszont csak akkor történhet meg, ha kijöttök a rejtekhelyről és nyíltan kiálltok, megengedve azoknak akik látnak benneteket, hogy kinyúljanak értetek és hozzáadják a fényüket a tiétekhez. Így tudtok segíteni egymásnak. Olyan ez mint a Tó esetében, minél többet osztotok meg a saját energiátokból, annál többet tölt vissza a Forrás. Adjatok hát annyit amennyit csak tudtok, de éppen ennyire fontos az is, hogy fogadjatok el annyit amennyire képesek vagytok. Ezáltal körforgásban tartjátok az energiát, ami így a leggyorsabban fog növekedni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése