Üdvözöllek a Tó menti első Gyülekezésen! (2013. május 05.)

Kedves ragyogó család!


A szívem ma szinte túlcsordul, egyszerűen csak árad az öröm belőlem! Micsoda átváltozásnak vagyunk a tanúi. Ez a Tó a szeretet fazeka, ahogy az AT nevezte. Ez a hely nagyon erőteljes, szép és fontos lett. A fény egy gyönyörű virágává nőtt attól a szeretettől és gondoskodástól amit hozzáadtatok. Egy szeretettel vibráló hely lett, és a Tó hullámai pedig kilépnek és behálózzák az egész bolygót. A világ minden részéről érkeztek emberek a Tóhoz, ma pedig részt fognak venni a Gyülekezésen, amely még jobban összehoz bennünket. Egy apró kimutatást is készítettem ami megmutatja azokat az oldalakat és látogatókat akik kapcsolódnak ehhez a bloghoz. Mint láthatjátok ez valóban világraszóló.



Persze azok közül akik meglátogatták a blogot, nem mindenki fog részt venni a mai Gyülekezésen. De tudom, hogy bizonyos módon ők is jelen lesznek, ugyanis a fényükből egy kis részt itt hagytak. Olyan ez mint egy lábnyom, ezek az apró fények is aktivizálva lesznek a mai ceremónia által. Én ugyanis jobban szeretem ceremóniának, esetleg ünneplésnek nevezni. Ugyanis ma ünnepelünk, magunkat ünnepeljük, mindazt a kemény munkát amit eddig elvégeztünk. Valamint azt a dicsőséges világot amit teremtettünk, pusztán az által hogy ebben a térben lélegzünk és élünk a bolygón.


Kedves barátaim, örömmel látlak benneteket. Nagyon büszke vagyok és nagy megtiszteltetés számomra megköszönni mindenkinek, hogy részt vesz ebben. Nélkületek ez a világ nem menne keresztül azokon a változásokon, amit látunk és érzünk magunk körül. Ti ugyanis IGENT mondtatok arra, hogy részt vesztek ebben, ezért szívből jövő köszönetem áradjon felétek. Ma ugyanis mindenki lefog ülni, körbeülitek ezt a fénytavat. Amint a figyelmünket a Tó felszínére összpontosítjuk, megfogjuk látni azt a fényt ami több ezer szívben tükröződik. Ez a sok fény- és szeretetsugár összefog kapcsolódni, és egy tiszta, erős fénycsóvává válik, melynek erőssége kiéget bármilyen hátramaradt sűrűséget.


Ezt úgy értük el, hogy megnyitottuk a szívünket egymásnak, de legfőképp saját magunknak. A befelé haladás bátorsága nélkül nem tudnánk ilyen erősen ragyogni ahogy ma ragyogunk. Köszönet hát nektek, és ahogy az AT mondta, köszönet nektek az egész Teremtés részéről. Mindaz amit tettetek nem csak magatoknak szól, hanem mindenkinek. Ahogy ma a szeretetben leülünk, tudjatok arról, hogy mindezt annak az erőnek a kérésére tesszük, amely erőt jelenleg fel sem tudunk fogni. Ennek a szeretetnek az ereje még csak most kezd el átszivárogni rajtunk keresztül. Mindaz az öröm amit eddig tapasztaltunk, csupán egy apró része annak az örömnek amit magunknak és az egész bolygónak igyekszünk elhozni. Mi vagyunk a változás amit látni szeretnénk, most pedig eljött az idő arra, hogy LEGYÜNK.


Köszönöm, szeretett fénycsaládom! Ma eggyé válok veletek, erről a napról álmodtam már azelőtt mielőtt erre a bolygóra jöttem volna.


Szeretettel, fénnyel és hálával, Aisha


UI.: A Gyülekezés idejére a 21.00 Oslo, Norvégia idő lett kijelölve.


Nem muszáj pont ebben az időben csatlakozni. Csupán annyi szükséges, hogy részt vegyetek ebben, elég ehhez a Gyülekezésre összpontosítani a figyelmeteket. Az időtartamra azt javaslom, olyan hosszú legyen ami kényelmes nektek. Én általában 20 perc és egy óra között szoktam, de mindig a belső sugallatot követem. Úgy gondolom mindenkinek meglesz az egyedi tapasztalata, remélem sokan meg is osztjátok ezt később velem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése