310. rész (2013. május 15.)


Ahogy a szerető fénytó által keltett hullámok kezdenek lenyugodni, sokan egészen új helyen, illetve mondhatjuk úgy eltérő állapotban találjátok magatokat. Amint szeretettel megnyitottátok magatokat ennek az energiahálónak és leengedtétek a védőfalakat, melyek oly sokáig védték a legbensőbb szentélyeteket, egyúttal megengedtétek a fénynek, hogy megérintse magvatokat, ennek messzeható következményei lesznek.

Oly sok időt, emberöltőt töltöttetek a védőfalak mögött mely a lelketeket óvta. Ezek a falak megvédtek ugyan, de idővel akadályozni kezdték a fejlődéseteket. Az ego elfoglalta a védőfalakat, és ahogy az ego szokta, foggal-körömmel védte az uralmát. Ebben a megvilágosodási folyamatban ledöntöttetek oly sok mindent ami a szabadságotok útjában állt. Amikor végre úgy gondoltátok, hogy szabadok vagytok, ezek az újrakapcsolódásból eredő fényhullámok beütköztek a magatokra öltött védelem utolsó bástyájába. Volt akinek ez aprócska dolog volt, másoknak az egész rendszerét megrázta.

Úgy gondoljuk az utolsó hét igen eseménydús volt. Örömkiáltások lesznek, de akár a kétségbeesés könnyei is megjelenhetnek. Semmi nem marad érintetlenül most, ahogy az utolsó védőfalak is leomlanak. Egyedül rajtatok múlik hogyan reagáltok arra amit a fény megvilágít (bennetek). Hiszen itt van és nem marad többé elrejtve a szemetek elől. Át is karolhatjátok ezt az igazságot, de el is távolodhattok tőle. Lényegtelen hogyan választotok, a választás egyedül a tiétek, mint ahogy mindig is a tiétek volt. Eddig sosem világította meg ennyi fény az utatokat, és sosem tudtatok így áthaladni azon az igazságon ami a lábatok előtt van.

Válasszatok hát jól, és tudjátok hogy ez a fény néha fájdalmakkal telinek tűnhet, de egyben a gyógyítás fénye is. Ezúttal begyógyíthatja a legutolsó sebeiteket is, persze ha ezt megengeditek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése