263. rész (2013. február 04.)


A mai üzenetet hadd kezdjük azzal, hogy elmondjuk nektek, ettől a ponttól fogva már nincs lehetőség a visszafordulásra mert átléptétek a küszöböt (határt) kedveseim. Úgy érezhetitek egy helyben topogtok per pillanat és ez az üzenetünk is lehet, hogy süket fülekre talál. Mi viszont jól látjuk, hogy egyetlen másodpercre sem álltatok meg sohasem. Lenyűgöző sebességgel haladtok előre annak ellenére, hogy időnként elveszítitek az előrehaladás észrevételének képességét. Mindig itt leszünk, hogy informáljunk benneteket. Ezáltal reméljük ösztönzőleg hat rátok legalább egy kicsit, hogy ne engedjétek el magatokat. 
 
Függetlenül attól, hogy észrevettétek- e vagy sem, de ahogy átléptetek az elmúlt évből ebbe a teljesen új jelenlegibe, úgy magatok mögött hagytátok a régi éneteket. Az ami részét képezte a körülöttetek lévő illúziónak, még mindig makacsul megjelenik. Sokféleképpen érezhetitek azt, hogy még mindig a régi énetek vagytok. Pedig ez már így nem igaz. A valóság az, hogy a régi énetek levált rólatok amint megnyíltatok az új energiákra amely a múlt év utolsó heteiben érkezett. Ezáltal pedig több tekintetben is újjászülettetek, kivéve az én- képetek amelyet még mindig magatokkal hordoztok. Ez az én- kép annyira beleégett az agyatokba, hogy nehezen tudtok tőle teljesen megszabadulni. Innen ered az a furcsa érzés, hogy még mindig nem szakadtatok el energetikailag a régitől. Az érzésetek az, hogy még mindig bele vagytok ragadva teljesen.

Nagyot léptetek előre, bár a felszínen úgy tűnik mintha egy nagy kérdésbe léptetek volna. Mélyen magatokban érzitek a lekapcsolódást a régiről. De mintha még nem élnétek meg ezt az elkülönülést és ezáltal ez az időszak látszólag egy nagy zűrzavar a számotokra. Ezt számos módon érzékelhetitek, hiszen az egyéni programozásotok még mindig megpróbálja felülírni az új programot. A személyes felépítésetek/beállításotok próbálja kiiktatni az újat, minden megtesz ,hogy véghezvigye azt a munkát amire tervezték. Ez egy egyszerű feladat és csupán egyetlen célja van, az hogy ”emberi” üzemmódban tartson benneteket. Még akkor is, ha az összes korlátozásával együtt, mindez nagyon kényelmetlen számotokra.

Ez a program azért lett beiktatva, hogy a régi vágányon tartson benneteket. Mostanra a vágány megváltozott, vele együtt pedig a hangzás is, így a régi hangok lejátszása az újjal szembeni diszharmóniát hoz létre. Az érzékszerveitek jól be lettek tanítva arra, hogy a régi lemezt hallgassák, ezért kezdetekben nehezen tudnak ráhangolódni az újra. Ide- oda lökdösve érezhetitek magatokat, jogosan. Oly sokan már átléptétek a küszöböt, de az úgynevezett külső réteg, az irányadó hang jócskán késik amely az első pillanattól veletek van az emberi testetekben. Mivel ráhangolódtatok, így nehéz lesz figyelmen kívül hagyni a kitartó hangját.

Igen, ismét hasonlatokban beszélünk. Összefoglalva ezt az üzenetet annyit mondunk, hogy igen gyorsan haladtok ahogy reméltük is. Még mindig a régi ”én” fogalmatokba vagytok merülve, éppen ezért zavaros és ellentmondásos jeleket kaptok. A kívánt cél felé haladtok, de a külső részeitek azt próbálják igazolni, hogy valami holt ágba ragadtatok. Ne feledjétek, nem estetek semmilyen csapdába, hiába is próbál a tegnap hangja erről győzködni benneteket. Lélegezzetek és összpontosítsatok továbbra is, így meghallhatjátok a bennetek lévő hangot. Ez a hang bennetek van már most is és nem fog eltűnni az elkövetkező napokban sem, bármennyire is hangos a régi hangzás. Vagyis minden rendben van, nem tértetek le az útról. Nagyon örülünk a munkátoknak, tudjuk hogy egyetértetek majd ezzel, amint hátrahagyjátok az elégedetlenség azon kis hangját amely a fületekbe suttog.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése