268. rész (2013. február 14.)


Ma sokan érezni fogják a gyorsulást, jogosan. Ismét keresztül jutottatok egy energia frissítésen, ideje levegőt venni a következő előtt. Már halljuk is a zúgolódást, de tartsatok ki mert a következő hullám nem lesz annyira erőteljes. Amint már régebben említettük, a fizikai testetek nagyon megerősödött így látni fogjátok, hogy sokkal rövidebb idő alatt megemészti ezeket az erőteljes letöltéseket. Ez nem éppen így érződik amikor épp benne vagytok, de utána láthatjátok hogyan lágyul el az egész és a testetek miként alkalmazkodik hozzá. Persze előfordulnak egyéni eltérések, de általában így van.

Tudjuk, hogy az utóbbi letöltések egyre érdekesebbé válnak, hiszen megérzitek a változást amelyet magukkal hoznak. Így sokkal kevésbé érződik ”elpazarolt” időnek. Viszont akik ezt még nem érzik, nekik mindez a fizikai és mentális tünetegyüttes (melyen áthaladtok) – tetézve azzal, hogy látszólag eredmény nélkül – károsnak tűnhet. Mindez nem tart örökké, nem hibáztatunk ezért benneteket hiszen eljön az a pont ahol sokkal tisztább rálátásotok lesz az egészre. Azért jöttünk, hogy megmutassuk mi is vár rátok ezen az úton. Biztosan lesz akinek nagy vonalakban csupán fizikai kényelmetlenségnek és mentális gyötrelemnek tűnik ez az egész. Ismétlésként újra elmondjuk, hogy nem hiábavaló és nem is azért történik, hogy kárt okozzon bennetek. Mindez szeretetből történik és gondosan eltervezett folyamat, mely azért zajlik, hogy visszavezessen benneteket ahhoz a csodálatos lényhez akik vagytok.

Sokáig korlátozott életmódban éltetek a bolygón. Ahhoz hogy elszakadhassatok ettől a régi (öntő) formától, még sok mindent át kell szervezni. A növekvő fájdalom időnként hatalmas, hiszen ez a folyamat nem mentes a hegyektől és a völgyektől sem. A legjobban megkötő igát már leráztátok magatokról és úgy gondoljuk, hogy innen már érezni fogjátok ahogy ez a kitágulás lendületbe lép. A folyamat a korlátozás összetöréséről átváltott a növekedésre és kitágulásra.

Mindez sok kihívást hoz magával. Az elme mely oly sokáig volt korlátok közé szorítva, időnként úgy érezheti nem tud megküzdeni ezzel a kitágulási folyamattal és ezért vannak a zűrzavaros tünetek. Néha megnőttetek és óriásokká váltatok, máskor pont az ellenkezőjét érezhetitek és vele együtt pedig a környezetetek is ingadozik. Ne gondoljátok, hogy megőrültetek, csupán túl nagy sebességgel gyarapodtok. Pont úgy ahogy a kisgyerekek is növekednek. Most kaptatok egy újabb ”növekedési hormon” injekciót. A tünetek csupán ideiglenesek, semmi káros dolog nem ér benneteket. Jelzik, hogy levedlitek a régi bőrötöket és már nyúltok is bele az újba amely nagyobb és sokkal ragyogóbb árnyalatú. Annyit mondunk csak újra, hogy le a kalappal előttetek. Bátran, óriási lépésekkel lépdeltek előre. Nem holmi csoszogás ez inkább teljes erejű szökkenés. Hamarosan meglátjátok milyen gyorsan helyére kerülnek a dolgok. Az időérzéketek még egy kicsit bizonytalan és nem teljesen egyezik meg a mienkkel.

Töltsétek tele a tüdőtöket és nézzetek szét magatokban. Valószínűleg találtok új felfedezésre váró területet a hátsó kertetekben. Nem kell messzire menni, hogy gazdag termőföldet találjatok, hisz ott van magatokban, ti hoztátok létre. Itt fogjátok elvetni azokat a magvakat melyek fenntartanak majd benneteket az elkövetkező időkben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése