269. rész (2013. február 16.)


Ma az energetikai változások fizikai és mentális hatásairól szeretnénk szólni. Van akinek ez egyszerre túl sok és képtelen mást csinálni, pusztán csak túlélni próbálja. Kiszolgáltatottnak érezhetitek magatokat, előfordulhat, hogy a testetek nem hallgat rátok amikor megpróbáltok kilábalni a levertségből. A testetek bölcs teremtmény, ha hallgattok rá pontosan elfogja mondani mit tegyetek és mit ne. Keresztülvezet benneteket ezen a folyamaton. Néha úgy tűnhet, hogy az utatokba áll, mégis a legközelebbi szövetségesetek. Segíteni fog nektek azzal, hogy különböző jeleket küld. Komolyan veszi ezt az utat és amikor kell visszafog benneteket vagy éppen előrehaladásra sarkall.

Amint már említettük, úgy mentek át ezen a váltáson, hogy közben fizikai testben vagytok. Ez pedig páratlan, egyikőtöknek sincs erről előző tapasztalata. Mindannyian kezdők vagytok ebben, függetlenül attól hogy a váltásokon már ezelőtt is áthaladtatok. Viszont nem úgy, hogy közben ilyen fizikai testben lettetek volna. Fogalmatok sincs mi lenne a legbölcsebb cselekedet. A fizikai testetek viszont bölcs teremtmény, elfogja mondani nektek, hogy mit tegyetek. Pontosan tudja mi kell ahhoz, hogy betudjátok fejezni ezt az utazást. Egy csapatot alkottok a testetekkel közösen, ezért is mondjuk hogy hallgassatok rá. Tudni fogja ha valamit igazítani kell. Lenyűgözően intelligens szerkezet, ám messze nem csak egy mozdulatlan húsdarab.

Semmihez sem hasonlítható csodálatos dolog az ahogy megvan szerkesztve, ahogy felépül. Ez még a legokosabb tudósaitokat is fejlődésre készteti. Minél jobban elmélyülnek a test vizsgálatában, annál jobban elcsodálkoznak a működésének összetettségén. Semmi máshoz nem hasonlítható szövetséges van az oldalatokon a test személyében. Úgy lett összerakva, hogy szinte bármilyen körülmények közt túléljen. Most hogy oly sok korláttól megszabadult, melyek a harmadik sűrűséghez kötötték, hamarosan teljes gőzerővel fog működni. Egyre erősödő társatokká válik és szó szerint csodákat hoz létre, hogy segítse a további utatokat. Olyan képességei vannak amire nem is gondoltok és ezek a képességek segíteni fognak áttörni az elétek kerülő akadályokon.

Amint tudhatjátok is, ezek az akadályok egy része az elmétekben keletkezik. Függetlenül attól, hogy sok régi programtól már megszabadítottátok, mégis megszokásból ezeken a régi szokásokon csüng. Többször említettük már ezt a témát, de nem árt újra elismételni azt, hogy a hitetlenség és bizonytalanság kis hangja – mely időnként felbukkan – a legerősebb ellenfeletek. Viszont már egyre jobban a ti oldalatokról látja a dolgokat és még ha néha vonakodva is, de csatlakozik és erősít benneteket. Hamarosan elengedi a görcsös ”megmenteni akarást” - mellyel csak visszatart titeket – és megszabadítja magát ettől az idejétmúlt eszmétől. Egyesíti erejét veletek és segíti az utatokat.

Legyetek hát tudatában annak, hogy komoly szövetségeseitek vannak, még akkor is ha néha morognak és zúgolódnak. Segítenek neked elérni azt a sebességet, mely szükséges ahhoz, hogy a teljes spektrumotokat felfedjétek. Elismételjük azt hogy nem ugorhattok teljes sebességre, hiszen nem tudnátok azt fenntartani és szétégnétek. Szükségetek van a lépésről- lépésre történő haladásra, függetlenül attól, hogy az elmétek néha ellenkezik. Hamarosan nagyobb lépésekre ösztönöz mint eddig. Mindez egy jól eltervezett folyamat. Soha ne kételkedjetek abban, hogy a testetek és az elmétek nem 100%- os elkötelezettséggel segíti a folyamat befejezéséhez szükséges sebesség elérését. A legösszezsugorodottabb hernyóból a legcsodálatosabb pillangó születik.

Igen, az út kihívásokkal teli. De ahogy már mondtuk, ez nem egy magányos utazás, hiszen ügyes kéz kísér benneteket a fizikai testetek alakjában és mindent meg fog tenni, hogy a leggyorsabban szárnyra tudjatok kapni. Éppen így az elmétek is a segítségetekre siet, amint rájön miért is van itt. Hiszen nem azért, hogy a tegnap régi hangjaihoz hangolódjon, hanem hogy az új hajnal dicsőítését énekelje.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése