267. rész (2013. február 12.)


A régi rendszer ideje lejárt, már jól láthatóak a zűrzavar jelei. Ezek közül van ami várható volt, de lesz ami csak úgy hirtelen jelenik meg. Semmi és senki nem mondható állandónak ezentúl és ennek a teljes hatását pedig csak most fogjátok meglátni. A legutóbbi média hírek ennek még csak az előszelei. Amint már régebben említettük, hirtelen kitörés jelenhet meg a világ több részén is. Ennek ellenére ne essetek a félelem csapdájába. Ezek csupán az elnyomók utolsó csatakiáltásai, függetlenül attól hogy több millió elmét uralnak vagy csupán kis területeket tudhatnak magukénak. Vannak történések amelyek a médiát uralják. De ezeket ne értékeljétek túl, hiszen most is mint mindig, végítéletként vannak beállítva. Sok minden zajlik a színfalak mögött, ami a felszínre szivárog az csupán kis része ennek. Amit most láttok az csupán az utolsó színrendezés mielőtt a függöny lehullik a régi illúzióról.

Nem azért mondjuk el ezt, hogy megijedjetek. Tudjatok róla, hogy mindaz a kiáltás mely a legváratlanabb helyekről tör elő, csupán azért jelenik meg, hogy elvonja a figyelmeteket a valódi jó hírekről. Már most elkezdtétek elválasztani magatokat a harmadik sűrűségi világ játékától. Minél több port kavar, annál jobban eltávolodtok a csetepatétól. Nincs már szükség arra, hogy részt vegyetek a régi csatákban hiszen ti már a holnapba léptetek.

Csak ordítsanak és kiáltsanak, hadd rázzák a kezüket. Többé már nem érinthetnek benneteket, bármennyire is próbálják. Már könnyedén keresztülláttok a cselszövéseiken és meglátjátok a valóságot. Láthatjátok milyen szánalmas műsort szolgáltatnak. Bármennyire erőteljesnek és félelmetesnek is mutatják magukat, nem többek a játszótéren játszó gyerekeknél. Mérgesek mert többet nem nyúlhatnak a kedvenc játékukhoz. Már elveszítettek benneteket kedveseim, ti már többé nem vagytok senki játékszerei. Saját magatok urai vagytok és ezután már nem manipulálhat senki benneteket. Dőljetek hátra és nézzétek ahogy elpárolognak. Már régen felélték a saját hatalmas fajuk gyökerét a kapzsiságukkal, most pedig ez a látszólag hatalmas lény meginog. Először csupán kicsit, később nagyobb lendületet kap. Megláthatjátok a dühös hangyákat ahogy keresgélik a rejtekhelyüket. Nem fogják egykönnyen megtalálni, hiszen a sötétség meg lett világítva és így nagyon kevés választási lehetőségük maradt. Maradjatok a fényben mely a szívetekig hatol, tudjátok nincs többé sötétség mely az utatokba állhatna. Hiszen a szívetekből és jól választottatok. Ezzel a választással/döntéssel máris jár egy jutalom, mégpedig az hogy a napban (fényben – Tom) állandó hely van számotokra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése