273. rész (2013. február 24.)


Talán észrevettétek a légkör gyorsulását. A rátok zúduló energia zuhatag erősebb és hatékonyabb lett. Innen erednek a heves fizikai tünetek, melyeket tapasztalhattok per pillanat. Ismét emlékeztetnénk benneteket... annak ellenére, hogy (a heves energiaáradat) néha teljesen ellehetetlenít benneteket, valójában csak felkészít arra a csodára ami rátok vár.

Tudjuk, hogy ezek üres szavaknak tűnnek azok számára, akik még mindig az energiaáradat hatásaitól szenvednek és nehezen tudják a napi teendőiket is elvégezni. Függetlenül attól, hogy milyen nehéz is mindez időnként, a végén nem fogjátok megbánni. Ami felé tartotok az el fogja mosni az összes keserű élményt, fájdalmat és nehézséget amelyet most tapasztaltok. Úgy ahogy a kismama is boldogan tartja az újszülöttjét a karjaiban a szülés után, és elfelejti a nehézségeket, ugyanúgy ti is elfeleditek azokat. Amint megtapasztaljátok az új világ első teljes lélegzetét, térdre fogtok ereszkedni a hálától és az örömtől. Az odáig tartó utazás emléke elfog halványulni, hiszen már nem néztek visszafelé. Figyeljétek meg jól, hogy hol is vagytok, hiszen nemsokára mindez eltűnik. Egyelőre sokan azonosultok a folyamattal, annak csúcsaival és völgyeivel is egyaránt. Ne feledjétek viszont, hogy miért is vagytok itt. Mindez csak átmeneti fázis, még ha olyan végtelenül hosszúnak is tűnik. Ez az állapot nem fog többé a tudatotokon csüngeni, ahogy a folyamat befejeződik.

Ekkor végre kiléptek a régi ruhátokból és felöltitek az új fényruhátokat. Ezzel pedig egy teljesen új létezés kezdődik és a nehéz utazás emléke már nem lesz ott többé. Nem azért vagytok itt, hogy a fizikai és az érzelmi kihívásokat újra átéljétek. Azért vagytok itt, hogy teljességben éljetek, és amint befejezitek az új felépítését, azonnal belemerültök teljesen és elkezditek élni. Ezért is mondjuk el, hogy ne tévesszétek szem elől azt, hogy miért is vagytok itt valójában. Igen, ti vagytok a felderítők, ti teszitek lehetővé a változást, de ez csupán egy kis része a küldetéseteknek. Hiszen a ti jutalmatok az is, hogy megízlelhetitek a munkátok gyümölcsét a szívetekkel és a testetekkel egyaránt.

Ismét felhívjuk a figyelmeteket arra, hogy az újjáépítési folyamatból származó mellékhatások csak ideiglenesek és felszínesek. Amint beütitek az utolsó szöget a helyére, elkezdhetitek élvezni a végeredményt. Ekkor végre megláthatjátok a ragyogó, áldott és szabad valódi énetek. Már nem kell tovább hordanotok a régi bilincseket, sem az újjáépítés terhét. Szabadon és teljesen élhettek a valódi Forrás képében. Ne ragadjatok hát le a fájdalmakban, haragban és frusztrációban. Hiszen ez nem a valódi énetek, ez csupán egy része a folyamatnak. Hamarosan elkezditek megérezni ahogy a belső részetek kitör a bábból. Még több szeretetre van szükség ahhoz, hogy teljesen kitörjön belőle. Ne engedjétek, hogy az a gondolat játsszon veletek, mely szerint örökké ide lesztek bezárva. Úgy ahogy a pillangónak, nektek is át kell alakulnotok. Ekkor a nehéz munka eltűnik, pont ahogy a báb elszáradt héja is lehullik. Ahogy a lepke, ti is elfelejtitek a régi énetek és többé már nem lesztek hernyók, mely alázatosan a földön kullog. Ekkor szárnyra kaptok és szemrebbenésnyi gondolkodás nélkül felrepültök az égbe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése