266. rész (2013. február 10.)


Az intenzitás ismét fel lett egy kicsit csavarva, de ezt érezhettétek is. Még több információ és egyre több fény érkezik. Ahogy keresztülhatol a fizikai testeteken, bizonyos tüneteket hagy maga után. Mindez nem lesz számotokra meglepő, hiszen tudjuk, hogy nem vagytok már kezdők. Ezúttal viszont létrejöhet néhány érdekes ”tünet”. Most nem a szokásosakról beszélünk, hanem sokkal ezoterikusabbakról szólunk.

Jó ha tudjátok mielőtt azt hinnétek elveszítettétek az épelméjűségeteket, hogy a testetek és az elmétek elkezd úgy működni, mintha nem lenne szinkronban. Hiszen nem veszítettétek el, inkább az történik, hogy a régi ”józanságotok” a harmadik sűrűségi létezésetek elkezdi elveszíteni a fogást rajtatok. Ezáltal néha úgy érződik, mintha ti és a testetek két elkülönült dolog lenne. Ez furcsán hangzik, de szerintünk észre fogjátok venni amikor megjelenik.
 
Minden rendben van még akkor is, ha időnként az az érzetetek, hogy teljesen el vagytok vágva az anyagi világtól és szinte kirepültök az éterbe. Ez is egy finomhangolási időszak, amikor a harmadik sűrűségű világból és testből a következő szintre haladtok. Ahogy sok minden mást ebben a folyamatban, ezt sem lehet egy alkalommal véghezvinni. Az nem csak a talajt rántaná ki alólatok, de egyáltalán nem tudnátok vele megbirkózni. Ezért vezetünk át mindezen. A mostani szakasz pedig azt hozza magával, hogy úgy érzitek leváltatok a fizikai testekről.

Azért vagytok itt, hogy véghezvigyétek ezt a fejlődési folyamatot, miközben fizikai testben vagytok. Nem azért vagytok itt, hogy terhek nélkül csak úgy kirepüljetek az űrbe. Ti egy csapat vagytok. A szellemetek és a lelketek (akik valójában vagytok) egy csapatba verődött össze, megnyilvánult a jelenlegi testben, hogy mindezt az utazást véghezvigye. Tudjuk, hogy időnként a fizikai testben való korlátozás nagy tehernek érződik. Ez most megfog változni. Sok váratlan korlátot gördít elétek. Eljutottatok arra a pontra az utatok során, amikor már képesek vagytok egyszerre létezni a korlátaitokon belül (test – Tom), de ugyanakkor már kívülre is kitudjátok már tágítani a tudatotokat. Nagyon érdekes kettős életet tudtok élni, miközben kívülről úgy fogtok tűnni mint egy teljesen átlagos polgár. Az életetek viszont telve lesz csodákkal, de ezzel viszont néhány különleges feladat/kihívás is jár. Nem lesz sima ügy az elején elkezdeni egy olyan életet élni, amely már annyival több lesz mint az eddigi. Ezért van az, hogy fokozottan ébredtek rá arra, hogy jártasak vagytok egy olyan életmódban is. Nem tanulással tudjátok ezt elsajátítani, hanem emlékezéssel. Így ez az utazás sok elveszett emléket fog feleleveníteni bennetek.

Ismét elmondjuk, nem őrültetek meg még akkor sem, ha időnként nagy zavart és elkülönülést is éreztek. Csupán újra felfedezitek a szabadságotokat. Lépdeljetek lassan és mindig maradjatok kapcsolatban a középpontotokkal. Ahogy már sokszor elmondtuk: lélegezzetek. A tudatos lélegzet kapcsol ahhoz a csodálatos járműhöz, amelyben tartózkodtok. Nem szabadna elveszíteni a kapcsolatot vele, bármilyen elkülönültnek is érzitek magatokat tőle az elkövetkező időszakban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése