270. rész (2013. február 18.)


Tudjuk hogy van akinek ez az időszak nagyon zűrzavaros. Hiszen hol van a sokat ígérgetett ”ígéret földje”? Szétnéztek és mindaz amit láttok ugyanaz a változatlan látvány, mint amit 2012 utolsó napjaiban láttatok. Azért vagyunk itt, hogy rámutassunk a láthatatlanra, mert amin legeltetitek a szemeteket az nem biztos, hogy a létezés teljes igazsága. Amit érzékeltek, amire betanítottak benneteket az csupán az illúzió és a kétségbeesés felszínes világa. Ezen belül egyre jobban növekszik a vágy valami több és mélyrehatóbb iránt. Ha valóban az lenne az igazság, hogy ”amit láttok azt kapjátok” akkor a létezés nagyon szomorú lenne és nem is fejlődhetne tovább. 

Gondoljátok csak át, hiszen nem azt fogjátok kapni amit láttok. Az amit jelenleg láttok csupán a régi maradványa mely lassan de biztosan elhalványul. El fog fakulni, lesz ahol gyorsabban mint gondolnátok. A félelem és az illúzió régi köpenye elkezdett felfesleni és a dolgok felfedése lendületet kapott. Láttuk ahogy felkaptátok a fejeteket a múltheti események hallatára. Igen, ez egy érdekes időszak és érdekes átélni is. Ami pedig még csak most jön, az még érdekesebb periódus.

Ne feledjétek el, ti vagytok az útmutatók hiszen ti már fel vagytok készülve arra ami jön, már eldobtátok a régi poggyászt amelyet sok embertársatok még magával vonszol. Ti szabadon tudtok cselekedni amint megjelenik a lehetőség. Ahogy a régi elengedi a szorítását, az új elkezd kihajtani. A régi őrzői elalélnak az őrhelyükön hiszen már nem tudnak elég erőt összekaparni ahhoz, hogy megállítsák ezt a folyamatot. Ezt ők is tudják, mert eltudják olvasni a jeleket. Ezek a jelek nem valami apró betűkkel vannak elrejtve valahol. Ezek a jelek egyre hangosabbak és világosabbak és még jobban felerősödnek ahogy telik az idő és közeledünk a tavaszhoz. Itt az északi féltekén az idei tavasz, beharangozza a valódi tavaszt. A déli féltekén zajló ősz pedig a régi brigád végét jelöli. Elhalványulnak mint ahogy a színek is kifakulnak és lehullanak, éppen úgy ahogy a levelek is. Ugyanúgy mint a természetben is, a régi nem lesz hulladék hanem tápanyagként szolgál majd az új hajtásoknak. Ez egy ciklus kedveseim. Még a legmakacsabb lelkek energiái is segíteni fogják minden más energetizálását, amint megszabadulnak a tagadás régi burkától.

Ismét elmondjuk, hogy jól választottatok hisz úgy döntöttetek itt lesztek ezen pillanatban és részt vesztek ebben a megújulási ciklusban. A jelenlétetekkel segítitek a kerék forgását. Ti vagytok azok akik teljes erőtökből toljátok- húzzátok ezt a kereket mely oly sokáig a mocsokba ragadt. Óriási erőfeszítés által a kerék megmozdult, nem adtátok fel. Ezentúl pedig már magától fog mozogni.

A feladatotok legnehezebb részét már elvégeztétek, innen már az újraépítésre összpontosíthattok. Ez pedig sokkal nagyobb örömmel jár, mint valamit a sárból kitolni. A hitetlenség és az erőtlenség régi mocsara mögöttetek van. Ti csak haladjatok tovább, lendüljetek be. Érezzétek a hajatokat lobogtató szelet és tudjatok róla, hogy ez nem csak számotokra, de az egész bolygótok számára a szabadság szele. Tudjatok róla, hogy sokkal nagyobb erővel haladtok előre mint az az erő amely megpróbál feltartóztatni benneteket. Az utazás nem állítható már meg sem földi, sem más erő által.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése