274. rész (2013. február 26.)


Az energiasugárzás növekedését már érzitek egy ideje, ezzel együtt pedig a dolgok elkezdenek megnyilvánulni. Van akinek ez a megnyilvánulás csupán fizikai irritáció formájában jelenik meg, másoknál bizonyos heves érzelmi kitörésekkel jelentkezhet. Viszont van akiknek a dolgok már teljesen a felszínre szivárognak. A jobb napokon érezhetitek ezt a mély magabiztosságot magatokban. Ilyenkor kétségkívül tudni vélitek, hogy elkezdett a világ megváltozni. Nem a felső vékony illúziórétege, hanem mélyen a magva. Az igazság pedig lent van mélyen a magban, a többi csak kivetülés, csak egy film mely még mindig fut és amitől úgy gondoljátok a dolgok olyanok mint szoktak is lenni.
 
Milyen dolgok is ezek? A félelem és a kapzsiság folyamatos körforgása, mely oly régóta táplálja egymást. Ez a körforgás megtört és soha nem lesz már a régi. Többet már nem akartok ágyútöltetei lenni ennek a végtelen fogyasztói gépezetnek és már nem hiszitek el a boldogságról állított képeiket sem. Hiszen átláttok ezen a csillogáson, ráébredtetek arra, hogy a valódi boldogság máshonnan jön, sokkal mélyrehatóbb és semmi olyanra nem hasonlít amit pénzért meg lehet vásárolni. Mert ez tartja ezt a társasjátékot össze, a világi javak habzsolása melyet a kirakatokban hirdetnek. Az az eszme hajtotta generációkon át ennek a kerekét, hogy nem lehettek boldogok addig amíg nem birtokoljátok őket. Nincs elég – akár pénz vagy tárgy – ami kiolthatná a belső ürességből származó szomjatokat. 

Így ment ez folyamatosan, egy végeláthatatlan keresés a beteljesülés és a megváltás iránt. Mindebből csak még több félelem és kapzsiság származik, ez a kettő pedig úgy tüzelte egymást, hogy az emberiséget az őrületbe, vele együtt pedig a Földanyát az elpusztulás szélére kergette. Ti viszont megálltatok, levettétek az igát és új irányba indultatok. A gépezet többi része pedig elkezdte megérezni ennek a gravitációs vonzását. Olyan mint egy mágnes, melyet egy láthatatlan erő mozgat. A ti energiátok mélyreható hatást gyakorol a saját, és minden más létezésére egyaránt. Nem csak olyan egyének vagytok akik új döntéseket hoztok az életetek irányáról. Erőteljes energiamező generátorok is vagytok, mely jó nagy sugárban hat ki mindenre. Lehet, hogy kis számban vagytok jelen a többiekhez képest, de a hatósugaratok erőteljes és napról- napra növekszik.

Egyre több embert vontok be a hatósugaratokba és a jelenlétetekkel kihattok mindenkire, így teljes erőre emelitek az új energiák hatásait. Ti vagytok a horgonyok és rajtatok keresztül erősödik fel a hatóerő a bolygón. Úgy kezdtek el zümmögni, mint egy elektromos generátor mely alacsony, de állandó hangot hallat, miközben a láthatatlan erőt generálja. Ne higgyétek azt, hogy csupán kis csoport vagytok az emberiség óceánjában. Valójában olyan hatékonyak vagytok, mint a szupravezetők és állandóan növekvő energiát adtok ki, mely lassan de biztosa nyomot hagy mindenen körülöttetek. Igen, szaporán megváltoztatjátok a világot még akkor is, ha jelenleg épp azt érzitek, hogy úgy kell összekaparni magatokat. Erőtornyok vagytok, a közös hatásotok pedig csodálatos. Már láthatjátok az első jeleit a régi illúzió szétesésének. Ez a törékeny szerkezet már nem tud ellenállni annak az erőnek amit viseltek. A ti erőtök a szívből jön és a félelmen alapuló rendszer semmit nem tehet, hogy feltartóztassa az áradatot.

A változás itt van és egyre nagyobb erőre és sebességre kapcsol. A régi szerkezetek olyan gyorsan omlanak le, hogy sok kívülálló ijesztőnek fogja látni. Ti viszont tudni fogjátok, hogy ez nem új dolog, hanem egy hosszú folyamat része, mely végre itt van. Amikor a régi lehullik és az új még nagyobb erőre kap, vele pedig új szerkezetek jönnek létre. Ezek már nem lesznek olyan illuzórikusak mint a régiek, hanem maradandóak és ezt pedig a ti jelenlétetek garantálja. Olyan életmód jön létre, amely minden értelemben fenntartható. Egy teljesen új világot hozhattok létre, ahol ti és a bolygótok is örökké békében és harmóniában létezhettek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése