264. rész (2013. február 06.)


Amint észrevehettétek az aktivitás kívül, belül növekszik. Arra a letöltésre utalunk, amelyet nem csak a testetek, de a mennyei és földi lakhelyetek is úgyszintén regisztrált. Nem csak ti morgolódtok. Alul és felül is sorozatosan el voltatok árasztva a ”barátságos tűz” erős hullámaival. Ez ugyanis egy ”sorozattűz”. Annak ellenére, hogy valószínűleg még rosszabbul érzitek magatokat mint ezelőtt bármikor, mégis úgy gondoljuk képesek voltatok hozzáhangolódni ahhoz az új hangzáshoz, amely belül elkezdte hallatni magát.

Függetlenül attól, hogy lesz aki a kisujját sem hajlandó megmozdítani, mégis állandóan erősödtök. Ahogy megnyíltatok ezekre az energiaváltozásokra, az láncreakciót indított el bennetek. Ez a láncreakció pedig olyan mértékű, hogy minden régi pókhálót el fog söpörni a sarkokból. Tisztában vagyunk azzal, hogy már beszéltünk erről a ”tavaszi nagytakarításról” régebben is, de amire most utalunk az teljesen más szinten van. Ez már nem előkészítő munka többé, ez már az utolsó munkálatok egyike. Meg kell mondanunk, nagyon jól csináljátok.

Először is, szívesen láttátok ezeket a változásokat. A legbelsőbb elhatározásotok nélkül ez az egész világ teljesen más hely lenne mostanra. Befogadtátok a fény minden formáját, ami pedig elkezdte hallatni a hangját. Van aki még mindig a nagy nyomástól botladozik, mások már érzik a nyomás csökkenést. Eljön a pillanat mindenki számára, amikor hirtelen teljesen eltűnik a körülöttetek tobzódó vihar, ti pedig csendben lesztek tudván, hogy megérkeztetek. Az hogy pontosan hova is érkeztetek még nem biztos, hogy tiszta lesz számotokra. De nagyon erős visszaigazoló érzés bizonyítani fogja, hogy kiléptetek a zűrzavarból. Ez a bizonyosság pedig elkezd megnyilvánulni a felszínen is.

Ne féljetek hát, legyetek nyugodtak. Nem a ti hibátok az, hogy még mindig a felettetek lévő vihart érzitek. Nem véletlenül vagytok ott ahol éppen vagytok. Ez nem egy verseny és nem kell versenyeznetek abban, hogy ki takarítja el előbb a körülötte lévő vihart. Ti mind nyertesek vagytok, lényegtelen mikor lépitek át a ”célszalagot”, ünnepelni fogtok. Mindannyian birkóztok belül azzal, hogy elérjetek a valódi énetekig (magvatokig – Tom), az önvalótokig amelyet hosszú- hosszú élettartamotok alatt sem tudtatok megérinteni. Végre újra találkoztok, mégpedig a megfelelő pillanatban. Ismét csak azt tanácsoljuk, lélegezzetek mélyeket és összpontosítsatok. Tudjátok, hogy a vihar alatt ott rejlik a csendes pont ami csakis a tietek. Rátok vár, nem is tudjátok elvéteni hiszen olyan erővel hív, amely erő sehol máshol nincs a világegyetemben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése