271. rész (2013. február 20.)


Egyszerű az oka annak amiért ma is kiütve érezhetitek magatokat. Az energetikai letöltések ismét felhevültek, szó szerint a változásban úszkáltok. Várható néhány érdekes mellékhatás, hiszen minden oldalról információ ér benneteket. Ezek az energiák nem állnak le, addig bombáznak benneteket amíg teljesen magatokba nem szívjátok őket.

Igen, tudjuk hogy ezek az energetikai bombázások egyáltalán nem kellemesek időnként, de ez az egész a legjobb szándékkal történik és a ti érdeketeket szolgálja. Kegyetlennek érezhetitek néha, de jót tesz nektek. Azt is tudjuk, hogy ez (a biztatás) nem sok megnyugvást nyújt, mégis azt mondjuk tartsatok ki. Lesz aki szédül, mások fáradtak vagy hirtelen mély szomorúság tör rájuk. Jusson eszetekbe, hogy mindez a haladás jele még akkor is ha épp nem kellemes. Ezek az új kódok segítenek azzá válni amire oly régóta törekedtek.

Úgy érezzük ma inkább pihennétek, mint olvasnátok. Az pedig nagyon fontos, hogy tiszteletbe tartsátok a testetek kívánságait. Jó csapat vagytok és győzedelmesen fogtok kikerülni mindebből. Ragyogva és sokkal erősebben mint ahogy most érezhetitek magatokat. Ez is egy új beállítás a rendszeretekben, amely által lehetőségetek nyílik majd mélyebbre hatolni és még jobban felfedni a bennetek rejlő képességeket. Maradjatok nyugodtak és lélegezzetek mélyen. Adjatok időt magatoknak, hogy ezt az új információt meg tudjátok emészteni. Teret kell adnotok a testeteknek, hogy újra tudja indítani az összes rendszerét amikor új program töltődik le. Legyetek a középpontotokban és ne hajtsátok túl magatokat. Itt az ideje a csendes kontemplációnak, valamint az önmagatok irányába érzett hálának. Lépésről- lépésre kitartóan dolgoztok önmagatok újraélesztésén. Ennyi az üzenetünk a mai napra. Jól haladtok még akkor is ha időnként nem érzitek tökéletesnek magatokat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése