265. rész (2013. február 08.)


Amint észrevehettétek mélyen az alsó áramlatokban kavargás zajlik. A fény egy része kezd áthatolni azon a ködön, amely oly régóta beborítja az emberiséget. Per pillanat ezek csupán apró áthatolásai a fénynek, de ez ne csapjon be benneteket. Már mondtuk, hogy a sötétség rétege csupán csak egy illúzió mely a bolygótokat fedi. Egy vékony zűrzavaros réteg, ami elfedi az új valóságot. Ez a valóság egyre láthatóbbá válik, nem csak számotokra, de mindenki számára egyaránt. Azok akik eddig egyszerű polgárként tekintettek magukra, hamarosan ráébrednek arra, hogy erővel rendelkeznek. Azzal az erővel amely képes megváltoztatni a saját és a többiek életét is.

Mindezt békés úton teszik. Mi nem az erőszakos zavargásokról beszélünk, egyáltalán nem. Vagy nem vettétek még észre, hogy a fegyveres sereg nem tud lépést tartani a fény erejével? Arra a történetre utalunk, amikor egy bátor kislány szembenézett a fegyveres gyilkosokkal. Amikor kiállt azon joga mellett, hogy oktatásban részesülhessen. (Aisha: úgy gondolom, hogy Malala Yousafzai-ra céloznak). Ha közelebbről megnézed a történetet, látni fogod hogyan itatódik át a belőle áradó fény a többieken, több millió emberen. Ő egy ragyogó példája annak, hogy tör át a fény a sötétségen és a ködön. Valamint annak is, hogy a fegyveres erők nem tudnak ezzel lépést tartani.

Legyen ez egy lecke/példa számotokra, hogy a fényt semmi sem tudja megállítani bármennyire is próbálkozik. A harag és a gyűlölet ereje nem tud lépést tartani a szeretettel és az együttérzéssel amely elkezdett növekedni a bolygótokon. Hiába is próbálják ezek a régi erők a félelmet uszítani bennetek, sütik el fegyvereiket, vernek péppé embereket, nem fog sikerülni nekik. Nem tudnak lépést tartani veletek kedveseim, ti nyertétek meg a lelkek csatáját.

A lelketekben a fény erősödik, vele együtt pedig az erőtök is. A ti példáitokon keresztül, (mint ahogy ez a lány is tette aki golyót kapott) a fény beragyogja az egész világot. A változás itt van, lépésről- lépésre, emberről- emberre történik. Bátrak vagytok akkor is, ha nem kell ugyanazzal szembenéznetek mint ennek a lánynak. A cselekedeteitek meghódítják a világot. Ti vagytok a bátrak legbátrabbjai, a tűzön is átmentetek, hogy itt lehessetek ahol ma vagytok. Nem csak magatokat szabadítottátok fel, hanem több ezer embertársaitokat is. Egy olyan utat tapostatok ki a sötétség sűrű dzsungelében, amelyet az emberiség többi része követni tud. Eltekintve persze néhány kivételtől, ők továbbra is olyan hangosan fognak sírni és kiáltozni ahogy csak tudnak. Mindezt azért teszik, hogy elhitessék veletek, még mindig ők vannak többségben. Ez nem így van, ti is látni fogjátok ahogy a nappalok hosszabbodnak és a fény egyre jobban áthat mindent.

Ne féljetek, hiszen már maga a félelem is összezsugorodott, csupán árnyéka annak ami valaha volt. Ez a félelem még mindig eléri sok ember szívét, bár egyre jobban csökken és a fény felváltja még a legkeményebb szívek esetében is. Hiszen a fény nem ismer korlátokat, az már csak a félelemnek maradt. Húzzátok ki magatokat és legyetek büszkék, tudjátok hogy ti is részt vettetek abban az utazásban, amely a sötét mélységből az örökké tartó fényesség felé történt. A cselekedeteitek sosem maradnak észrevétlenül. Nézzetek körül, lássátok meg a ragyogó példákat amint azok előjönnek a világ sarkaiból, olyan helyekről ahonnan nem is várnátok. A fénynek nincs határa, az ember nem tud korlátot állítani neki. Nincs az a vonal, térkép vagy fal – lényegtelen milyen magas – mely ki tudná rekeszteni. Ismét csak azt mondjuk, hogy örvendezzetek hiszen a hajnal itt van, kezdődik a nap. Ez a nap pedig az lesz, amely örökké tart.


(Köszönjük szépen Tom! ♥ ...♫ ♪♫ :-))


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése