248. rész (2013. január 05.)


A légörvény növekszik, ahogy egymás után megérkeznek az energiahullámok. Nem csak a fizikai testben, hanem a mentálisban is többen érzik ennek a hordalékát. Sokan meglepődnek ezen, mert azt képzelik, a szeretet alagút már annyira megváltoztatta őket, hogy ez már így is marad. Nos, a munkának akkor sincs még vége, ha ez rossz hírként érint benneteket. Amint kiléptek a szeretet alagútból, egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy a fény teljes pompájával zúdul rátok fentről. 

Mindez az energikus bombázás a biztos jele annak, hogy a következő szintre léptek. Általában ez egy rövid pihenővel jön, hogy hozzá tudjatok igazodni a következő hullám előtt. Viszont mára egy annyira magas rezgést értetek el, hogy ezek a szünetek egyre rövidebbé válnak. Ez azért van, mert gyorsabban hozzá tudtok szokni. A fizikai testetek már akkor be tudja fogadni a következő hullámot, amikor az előző még szinte el sem tűnt. Tudjuk, hogy ez nektek inkább felkavaróan, mintsem vigasztalóan hangzik. De ez számunkra nyilvánvalóvá teszi az erőtök szintjét. Szuper- emberek vagytok, az elvárásokon felül tudjátok megemészteni az új energiaszinteket. 

Tehát igen, a letöltés folytatódik. De már nem annyira hevesen mint az elmúlt napokban. Gyorsan tudtok adaptálódni, mégis elég idő van biztosítva, hogy megízleljétek a békét és a csendet a következő hullám előtt. Hiszen nem azért van mindez, hogy nagyon kényelmetlenül érezzétek magatokat. Csupán azért van, hogy folytatni tudjátok a munkátokat a bolygón. Innen már rajtatok áll a végkimenet. Akár információ alakjában is, de mindig a szárnyaitok mögött leszünk segítő kezet nyújtva. Viszont ti vagytok a saját birodalmatok mesterei. Ti fogjátok az utat mutatni a többieknek.

Telve vagytok fénnyel és szeretettel kedveseim. Még akkor is, ha megviseltnek érzitek magatokat. Ahogy hozzáhangolódtok a belsőtökhöz, a fizikai tünetek azonnal elkezdenek elpárologni. Látni fogjátok, hogy tudtok működni a fizikai korlátok közepette is. Azt is érezhetitek, hogy a rátok telepedett mentális köd elkezd elpárologni.

Annak ellenére, hogy az energiazuhatag időnként túlterhelő, mégis a siker biztos jele. Reméljük annak veszitek ezt az üzenetet, ami... egy nagy pacsi és hátba veregetés a részünkről. Le vagyunk nyűgözve attól, hogy miként birkóztok meg azzal, ami rátok van zúdítva. Szakítsatok időt arra, hogy a középpontotokban legyetek. Nézzétek meg, hogy érzitek- e az új erőt amit az utolsó energiaáramlás hozott, melyet már megtalálhattatok. Jönni fog még több is. Mielőtt felsóhajtanátok, jusson eszetekbe, hogy a hasznotokra fog válni ez a csodás energia. Mégpedig olyan módon, amiről még álmodni sem mertetek. Indítórakétaként fog benneteket felpörgetni. Nincs több határ/ korlátozás számotokra kedveseim. Erre ti is rá fogtok jönni, ahogy túl tudtok nézni a tüneteiteken és rá tudtok hangolódni a magvatokra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése