249. rész (2013. január 07.)


Megbizonyosodhattok arról, hogy a felszín alatt sok minden történik. Mint említettük már régebben is, hogy az emberiségnek régóta szokása képeket varázsolni elő az elméjében arról, hogy a változás milyen legyen, miként történjen. Sokan már kezdenek rájönni, hogy ez a változás nem pont így történik. Nem lehet felfedezni jelentős külső változásokat vagy kataklizmákat. Hiszen ennél sokkal eltérőbb az a valami, ami átszivárgott. Az utóbbi hetekben monumentális, mindent átható változásokon mentek keresztül. Ez nem csak rátok, hanem az egész emberi fajra vonatkozik. Ez a változás nagyon mélyreható, és mélyen is érint benneteket. Olyan mélyen, hogy sokan nem is tudják elérni még. Mélyen a magvatokban történt. Az embertársaitok nagy része még csak a mag létezéséről sem tud. Mégis létezik, és amikor ez a változás megtörtént, az egy korszak végét és egy új korszak kezdetét jelölte. 

A változás amiről beszélünk, a ”láthatatlan cunami”. Annyira átható, hogy az egész emberiségre kihat. Ami 2012. decemberében történt, az úgyszintén életet változtató volt belül. Az ember magvát megérintette az isteni fény. Úgy gyulladt be, hogy soha többet nem fog kialudni. Ez a fény egyre csak erősödni fog. Úgy fogja megváltoztatni a lényeteket, hogy ezáltal a világotok sem lesz már többé a régi. A szeretet átmossa mindazt a mocskot, ami rátapadt a bennetek lévő drágakövekre. A bennetek lévő drágakő ragyogása láthatóbbá vált, és így könnyen felfedezhető. Lesznek akik mégis figyelmen kívül fogják hagyni, és továbbra is a régi kerékvágásban folytatják az életüket. Másoknak viszont ez a belső ragyogás elkezdte kifejteni a hatását. Magatokat és a körülöttetek lévő világot is egészen más színben kezditek el látni. Ezzel a tudással erő is jár, hogy változni tudjatok. 

Vegyétek ezt az üzenetet egy visszaigazolásnak, máris előrébb léptetek. Annak ellenére, hogy a külső dolgok még nem változtak, mégsem lesznek többé már olyanok, amilyenek ezelőtt voltak. A bennetek lévő parázs lángra lobbant. Ez a láng pedig elégeti a felbukkanó kételyeket, bármennyire erősek is. Magatokban hordozzátok a szeretet erejét. Innen pedig ez fogja meghatározni az emberiség útirányát, nem a régi- idejét múlt félelem. Szóval ünnepeljétek csak magatokat kedveseim, hiszen a fény valódi hordozói lettetek. Ezalatt pedig az egész emberiséget értjük, nem csupán néhány bátor fáklyavivőt. Több millió embertársatok csatlakozott hozzátok a változások eléréséhez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése