260. rész (2013. január 29.)


Többen is észrevehettétek, hogy érdekes történések kezdenek megjelenni. Az annyira várt változások még nem indultak el a felszínen, viszont belül észrevehetőek. Lesz akinek ez frusztráló, hiszen kézzel fogható eredmények után áhítoztok. Hamarosan a belső hatások megsokszorozódnak, ennek hatására pedig ráébredtek, hogy a külső hatások ami után áhítoztok, nem is annyira fontos részei a folyamatnak.

Attól függetlenül, hogy új terepre léptetek az amit magatok körül láttok egyelőre csupán a régi hátramaradt része. Sok dolog a régi világhoz köt. Ezek közül egy a pénzügyi rendszer a maga előnyével és hátrányával. Tegyük ezt félre egy kicsit és összpontosítsunk arra ami előttünk áll, az új világ megvalósítására. Ebben az új évben ez egyre kézzelfoghatóbban jelenik meg mint eddig.

Még mindig az új világ talaja felett lebegtek és nem földeltétek le magatokat eléggé ebbe az új energetikai szintbe. Ez fontos része a folyamatnak, nem kell tőle bepánikolni. Habár ez a gyökértelenség/kapcsolódási hiány idegesítő lehet időnként. Mélyen belül még úgy érzitek, hogy kint álltok a hidegben. Ennek az az oka, hogy elválasztódás történt. El lettetek választva a régitől, de még nem kapcsolódtatok az újhoz így látszólag légüres térben lebegtek. A napi tevékenységeitekben pedig még érzitek a régi húzóerejét.

Tudjuk, hogy valakinek csak üres szavak ezek, hiszen a nehézség, az irritáció és az erőnélküliség érzése egyre jobban növekszik. Emlékeztetni szeretnénk benneteket arra, hogy minden rendben van, tökéletesen készen álltok a következő lépésre. Ez az időszak kicsit nyugtalannak érződik az elméteknek és a testeteknek is. Ettől függetlenül tudjátok, hogy ez hamarosan elpárolog amint az új világ felszínére érkeztek. A gyökereitek már kezdenek lehatolni, így apránként, lépésenként érezhetitek az erős kapcsolódást. Amikor sikerül gyökeret verni és összekapcsolódni, akkor a szívetek ismét könnyed lesz és érezni fogjátok, hogy hazaértetek. Addig viszont ne korholjátok magatokat azért, mert időnként az üresség varázslata alá kerültetek. Valóban erőteljes hely, így erőtől fosztottnak érezhetitek magatokat benne. Pedig ez nem igaz, hisz teljesen erőtökben vagytok most is. Csak még nem értetek ”földet” az új otthonotokban, így az erőtök látszólag nem létező pillanatnyilag. Ez viszont meg fog változni amint leeresztitek az első csápokat az új talajba, amely rátok vár. Ekkor érezni fogjátok milyen is amikor az erőtök hallatja magát.

Ez nem azt jelenti, hogy a cselekvésetek vagy passzivitásotok miatt vagytok most ebben a helyzetben. Az ürességbe való belépés egy fontos része a folyamatnak. Erre szükségetek van, hogy újraindítsátok magatokat és kapcsolódjatok a valódi önvalótokhoz, valamint az új otthonotokhoz. Nemsokára mind otthon fogjátok érezni magatokat, nem csak a fizikai testetekben, hanem a saját nagyságotokban is. Addig viszont bánjatok kegyesen magatokkal. Amikor megjelennek a negatív érzések, nincs szükség a visszatartásukra. Csak engedjétek, hogy áthaladjanak, ezáltal kiengeditek a gőzt amely egyre jobban felhalmozódott bennetek. Jusson eszetekbe, hogy hamarosan kiléptek ebből az ürességből és valóban elkezdtek kapcsolódni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése