252. rész (2013. január 13.)


Az idő egyre gyorsabban telik, és ez érdekes eseményeket hoz magával. Említettük már, hogy az idő mutatói igen pontatlanok az utóbbi időben? Észrevettétek, hogy van amikor szinte áll az idő? Elsuhannak a napok és nehezen tudjátok lineáris sorrendbe helyezni a dolgokat? Érzitek néha úgy, mintha visszapörgött volna az idő? Érzitek, hogy megfiatalodtok, miközben a testetek ugyanolyan idős marad? Nos, ezek és hasonló történések a biztos jelei annak, hogy beléptetek az úgynevezett alkonyzónába. A dolgok egyre folyékonyabbak, az elmétek pedig egyre kótyagosabb. Más szóval a valóság elkezd felcsavarodni és kitekeredni, ez által ti egyre bizonytalanabbul érzitek magatokat. Nem tudjátok úgy megvetni a lábaitokat, hiszen körülöttetek minden olyan valótlan érzést kelt. 

Ez biztos jelzése annak, hogy minden egyre gyorsabb változásnak indult mostanra. Igen, a külső dolgok többé- kevésbé normálisnak tűnnek, azaz változatlan december óta. Mégis mindez a furcsa idő-, linearitás- és még az egyensúlyérzet is azt jelenti, hogy elkezdtetek megtapasztalni a láthatatlan átszivárgását. Az a vágyatok teljesül, hogy kézzelfogható bizonyítékot láthassatok. Habár teljesen más módon, mint ahogy elképzeltétek. Más szóval a várt külső műsor, a világégés vagy más drámai esemény sokkal finomabb módon nyilvánul meg. Fokozatos, de érzékelhető növekedése a tudatosságnak, mely mindent megváltoztat. Így a dolgok már soha nem lesznek olyanok mint azelőtt. E mellett az egyre növekvő kényelmetlenség is megjelenik bennetek, és a bolygótok többi lakosában is. Még a legérzéketlenebbek is meg fogják érezni azt, hogy valami változik. De nehezen tudják majd megfogalmazni azt amit éreznek. Egyre nyugtalanabbnak fogják érezni magukat. Ez is annak a jele, hogy ez a nyugtalanság valami kézzelfoghatóvá alakul. Azzá a tudássá, hogy olyan erők dolgoznak, amelyek létezéséről eddig nem tudtak.

Lesz akinek ez biztos recept a katasztrófához. Amikor is az emberek tömegesen elvesztik a talajt a lábuk alól, vele pedig a józanságukat/ épelméjűségüket. Azt gondolják, teljes anarchia és zűrzavar követi ezt. Nos, nem ez a helyzet, hiszen ez a nyugtalanság egész másba torkollik. Az a hang amit a magvatokkal kapcsolódva hallotok, ugyanaz a hang amit a többiek is hallhatnak. Ez a hang nem a félelemről, haragról és utálatról beszél, hanem a szeretet és a kapcsolódás hangja. Ez az isteni szikra, mely felgyulladt bennetek. Hallatni kezdi majd a hangját a többiekben is. Hamarosan meglátjátok a fény ragyogását, akár egy idegen járókelő szemeiben is, bármerre is jártok.

Lesz akit meglepetésként ér ez a fény, hiszen eddig magányosan hordoztátok magatokban. Most viszont elkezditek meglátni a többiekben is, akikkel összefuttok utatokon, bármerre is visz az utatok. Garantáljuk, ahogy a fényetek tükröződik a többiek szemében/ tekintetében, meglátjátok önmagatokat bennük is. Ekkor mind tudni fogjátok, hogy a gyógyulás útja elkezdődött. Ez már nem egy magányos utazás lesz. Közületek még a legmagányosabbak is találkozni fognak önmagukhoz hasonlatos lelkekkel. Függetlenül attól hol is tartózkodnak és eddig milyen tapasztalataik is voltak. Nyissátok meg a szíveteket és lépjetek kapcsolatba a frissen felébredt testvéreitekkel odakint. Már várják, hogy újra üdvözöljétek őket idehaza.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése