246. rész (2013. január 02.)


Ismét elindult egy év, viszont most egy teljesen új időszámítás kezdődött el. Engedjétek, hogy megmagyarázzuk. Ugye mindannyian tisztában vagytok vele, hogy az emberiség a szemét és a szívét nagyon hosszú ideje a 2012- es évre helyezte. Ennek igen erős hatása is lett sok emberre. Hiszen nehezen tudtak ezen a dátumon túl gondolkodni. Most, hogy áthaladtatok a 2012 decemberi kapun, egy teljesen új partot értetek el. Egy olyan partot, ahol nincs még lábnyom, ahol minden az egyéntől függ.

Nincs több ”mágikus dátum”, nincs elvárás, nincs korlátozás. Eljött az idő, hogy kinyíljatok, félre tegyétek az emberi korlátokat és teljesen újban gondolkodjatok. Nincs több határidő, nincs több dátum, nincs több jelzőpont ami hatást gyakorolhatna a gondolkodásotokra.

Fogjátok ezt fel annak, ami... egy új kezdet, ahol nincs kit követni. Kövessétek ezentúl a saját megérzéseiteket. Ne lépdeljetek vakon mások lábnyomában. A képzelőerőtök szabhatja meg az iramot és az irányt is. Teszteljétek csak a szárnyaitokat kedveseim, és ne engedjétek, hogy egyetlen régi korlátozás is visszatartson benneteket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése