255. rész (2013. január 19.)


Amint ez várható volt és meg is bizonyosodhattatok róla, a fizikai testetek nem igazán örül az utóbbi energetikai alámerülésnek. Igaz, hogy az utóbbi hónapokban számtalan energetikai frissítéseknek voltatok kitéve, de egyik sem volt olyan heves mint amit most kaptatok. Már szóltunk a szakadatlan energia ”vízesésről” mely a bolygótokra zúdul, de amire most utalunk, azok a ”befecskendezések” is hozzáadódnak a vízeséshez. Megsokszorozódtak az energetikai üzenetek, melyek a bolygótokra sugároznak. Még a legkeményebbek sem tudnak érintetlenek maradni. Eddig még nem látott méretet ért el a bolygótokon lévő rezgés. A mostani befecskendezések viszont még előrehaladottabbak, mint az úgynevezett alapenergia amelyben úsztok. Egy különlegesen nagy segítséget kaptok, ennek pedig fontos oka van. 

A korábbi üzenetekben már szóltunk arról, hogy a ti szerepetek az útmutató szerepe. Így extra üzemanyagot kaptok, hogy teljesíteni tudjátok ezt a munkát. Ti vagytok elől, igaz a világ többi része is ki van téve az átváltoztató energiáknak. Úgy kaptok segítséget, hogy szó szerint maximálisan fel vagytok töltve a befecskendezések által. Tudjuk ez nem újdonság és már említettük is, hogy mindenki egyedileg van kezelve a beteljesítendő feladatától függően. Ti mind különböző módon vagytok útmutatók. Van akinek világos a feladat, mint például ennek a csatornának is aki az üzeneteket továbbítja. Másoknak eltérő feladata van. Időben is eltérhet és igazodik a specifikus képességeitekhez. Van akinek még nem világos a specifikus képessége. Azért van ez így, mert ehhez teljesítenie kell a személyes megtisztulási folyamatát, átváltoztatva minden hátráltató tényezőt. Ez a folyamat szinte a végéhez ért mindenkiben, attól függetlenül, hogy eltérő szakaszban vagytok. Még nem kaptatok elérést ahhoz amit a jövő tartogat számotokra.

Ennek az oka az időzítés. Ti mind egyéni játékosok vagytok, mégis fontos részeit képezitek az egész kirakósnak. A stagnálásból adódó frusztráció érzése egyre csak erősödik, érezhetitek az elvárás megnövekedett nyomását. Lehet, hogy nincs tiszta képetek arról hogyan tudtok ehhez az egészhez hozzájárulni, mégis növekedni fog a türelmetlenség érzése. Mindannyian egy hatalmas feladat előtt álltok, ez a feladat pedig egyre jobban ránehezedik a vállatokra. Frusztráló lehet, hiszen érezhetitek azt a késztetést, hogy valamit tennetek kell, de nem tudjátok mit, hogyan és hol. Nos, tartsatok ki még egy kicsit és elkezd kikristályosodni a dolog. Okkal vagytok visszafogva, de távolról sem azért, mert valamit rosszul csináltatok. Ti vagytok a játékosok a pályán, mi vagyunk a stratégák. Így ránk hárul a folyamat felfedésének teljes felelőssége. 

Újra megismételjük, hogy minden rendben van, pontosan ott vagytok ahol lennetek kell. Annak ellenére, hogy elveszettnek érezhetitek magatokat, ez csupán egy átmeneti fázis. Hamarosan irányt vesz és felgyorsul. Nézzetek körül, nézzétek meg a körülöttetek lévő díszletet. A díszlet alatt nem csupán a körülöttetek lévő természetes szépséget értjük, hanem a teljes helyzetet ami körülvesz benneteket. Nézzétek meg fel tudtok- e fedezni valami újat. Úgy gondoljuk, hogy olyan helyeken ahol eddig nem, most számos mosolyt és nevetést fogtok találni. Ezek pedig apró jelei annak, hogy valami a felszínre szivárog és láthatóvá válik. Amikor mosolyt láttok viszonozzátok azt, vegyétek észre milyen erőteljes hatása van ennek (rajtatok). Apró, csacska cselekvésként hangzik, jelentéktelennek tűnik, de garantáljuk, hogy hangosabban fog szólni (hozzátok) mint azt előre láthatnátok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése