258. rész (2013. január 25.)


Jól felcsavartátok a fényt kedveseim. Ezzel együtt pedig jön a felismerés, hogy mennyi minden a változás peremére ért. Ahogy már említettük, a hullámok felkorbácsolódtak és az idő kereke jelentősen felgyorsult. Lehet, hogy a felgyorsult kifejezés per pillanat nem a legjobb, hiszen az elmétek sok mindent csendesként és mozdulatlanként érzékelhet.

Ugye a decemberi hónap számos szinten heves aktiválást hozott. Szó szerint elnyelt benneteket egy hatalmas, egyre gyorsuló vortex (energiaörvény). Most viszont olyan, mintha kilökött volna a túloldalon egy olyan közegbe ami zavaróan csendes (a decemberihez képest – Tom). Higgyétek el amikor azt mondjuk, ez csupán csendesnek tűnik és egyáltalán nem akadtatok el. A felszín alatt sok dolog zajlik most is mint általában. Időnként egyesek ízelítőt kapnak ebből, főként éjjel álmukban. Az ébrenlétben pedig mintha lelassultak volna a dolgok. De ez jól is van így, hiszen mindannyian egy heves energiafejlődésen vagytok túl, így nem is kívánjátok a túl heves történéseket. A szó amelyet ma kihangsúlyozunk az integráció, hiszen épp ez zajlik bennetek ebben a pillanatban.

A régi átok ugye úgy szól: ”élj meg érdekes időket”. A bejövő energiahullámok pedig mintha épp ezt az átkot nyilvánítanák meg. Hiszen időnként úgy eltorzultok, hogy nehezen tudtok emberi lényként működni. Utána viszont mint most is amikor minden lenyugszik, akkor sokan ezt még nagyobb átoknak vélik. Mert azt gondoljátok ”elveszítettetek” valamit, lekapcsolódtatok valamiről. Igen, a cselekvés és nemcselekvés közti egyensúlyi pontot szinte lehetetlen megtalálni. Amikor a test lenyugszik akkor az elme kezd el zavaros lenni, tele javaslatokkal. Azt meg már jól tudjátok, hogy az elme mindig tele van kétellyel, ugye? Tehát amikor a test megnyugszik és nem érik ezek az energiák, akkor az elme kezdi hallatni magát. Így ebben a csendes időszakban sokan elkezdenek kételkedni magukban. Mélyen TUDJÁK, hogy pont ott vannak ahol lenniük kell, de a gondolkodási szinten könnyű elsodródni a gondolatokkal.

Ismét a régi mantrát ismételjük, azt hogy ne próbáljatok annyi mindent TENNI, gondolni. Csupán csak LEGYETEK. Tudjátok, hogy minden rendben van. Ez csupán egy rövid reakciós időszak azért, hogy a rendszeretek integrálni tudja az energiát és az információt, ami az elmúlt hetekben ért benneteket. Csodálatos dolog ez az egész, de legyetek türelmesek mert egyben egy kicsit túlterhelő is a szervezeteteknek. Legyetek tisztában azzal, hogy a felszín alatt nem lankadnak a folyamatok. Sőt, teljes sebességgel zajlanak. Kedveseim, ami történni fog az az, hogy előre fogtok ugrani, egy kvantum lépést fogtok megtenni. Azt pedig nem tudni előre, hogy pontosan mi is fog történni. Számunkra nincs titok vagy meglepetés, de számotokra a következő lépés olyan, amit nem tudtok előre tisztán elképzelni. Jobb is így, hiszen úgysem hinnétek el. Ismét csak azt mondjuk, maradjatok az úton, tartsátok az irányt és használjátok ki a kis szünetet arra, hogy levegőshöz jussatok. Hamarosan érkezik a következő lökés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése