259. rész (2013. január 27.)


Egy rövid üzenet a mai napra. A hullámok ismét hevesebben verik a partjaitokat. Valakinél ez szédülésben és émelygésben nyilvánul meg, ezért a szükségesnél jobban ne erőltessétek meg magatokat. Már említettük, hogy a fizikai testetek sokkal erősebb lett, ezáltal nagy mennyiségű beérkező energiát tud immár megemészteni. Ez viszont kevés vigasz, hiszen az energia is növekszik.

Érződik néhány kellemetlen tünet, de ez nem azért van mert túlzottan belevetettétek magatokat a dolgokba. Mindig annyi energiának vagytok kitéve, amennyit mentálisan vagy fizikailag képesek vagytok megemészteni. Tudjuk, hogy lesz aki ezzel nem ért egyet, mert úgy érzi néha mintha cérnaszálon függene. De higgyétek el, nem csak túlélni tudjátok ezeket, hanem még fejlődni is képesek vagytok ezen energia- befecskendezések közepette.

Próbáljatok továbbra is egyensúlyban maradni és mélyeket lélegezni ahogy a kellemetlenség megjelenik. Valamint ne felejtsetek el segítséget kérni, ha szükségét érzitek. A kényelmetlenséget lehet csökkenteni, és nem árulunk el nagy titkot azzal, ha elmondjuk, hogy a légzéstechnika fontos szerepet játszik ebben. Összpontosítsatok a légzésetekre és kérjétek a segítőitek segítségét. Valamint ne feledkezzetek el a nagy szövetségesetekről, a Földanyáról sem. Ő tud a legjobban kiegyensúlyozni benneteket. Kérjétek segítő kezet tőle, és úgy gondoljuk menedéket fogtok találni általa.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése