257. rész (2013. január 23.)


A hullámok ismét rátok zúdulnak kedveseim, többé már nem egy magányos szigeten álltok az emberiség óceánjában. Igazából, ha közelebbről megnézitek, látni fogjátok ahogy a szomszédságotok hasonló lelkekkel települ be.

A heves fénybefecskendezések megteszik a hatásukat, nem csak rajtatok a korai ébredőkön, de az egész gyülekezeten/csoporton (bagázson – Tom :-)) is. Nincs az az élőlény a bolygón, akit meg ne érintene a kegyelem ujja, így a számotok meg fog sokszorozódni. Na ez azért nem azt jelenti, hogy egyik napról a másikra hozzátok hasonló lelkekkel fogjátok együtt találni magatokat, de észreveszitek a hasonló rezgésű emberek megjelenését. Készüljetek arra fel, hogy hasonló, szimpatikus lelkekhez hangolódtok a jövőben. De azért akad majd még süket is bőven.
 
Az emberiséget még mindig a szabad akarat uralja, ezáltal mindenkinek a saját döntése, hogy meghallja- e ezeket az új hangokat vagy továbbra is elfordítja a fejét tőle. Amennyiben elfordulnak tőle, már nem fogjátok olyan könnyen tolerálni a közelségüket, mint ahogy valamikor tettétek. Hiszen a rezgésük/dallamuk egyre hamisabban fog hallatszani a fületekben. A szakadék egyre jobban észrevehető közöttetek. Minden egyes embernek ki kell mutatnia, hogy készen áll- e a Mennyország kristálytiszta hívószavára, vagy továbbra is elfordul és ezáltal elvágja magát a többiektől is.

A döntésképtelenség többé már nem megoldás, hamarosan érdekes találkozások várnak rátok. Találkozni fogtok azzal a fénnyel, amely a legvalószínűtlenebb szögekből érkezik, de könnyen lehet, hogy hirtelen falakat találtok ott, ahol eddig tágas tér volt. Ezért semmit se vegyetek biztosra, legyetek nyitottak mindenre, bármi is jön. Kellemesen meg fogtok lepődni, de e mellé persze keveredhet még néhány hamis hang is.

Ezentúl egyre kevesebb szürke terület lesz, sokkal tisztábban meg fog látszani a különbség a fekete és a fehér közt. Vagy más szavakkal a szabadság és a félelem közt. Lesz aki foggal- körömmel ragaszkodik majd a régihez. Legyen ahogy lennie kell. A többiek látni fogják hogyan növekszik a fénykereső egyének áramlata, örömmel vetitek majd bele magatokat. Hiszen erre vártatok a magányos utazásotok végeláthatatlan óráiban. Nézzetek hát körül és vegyétek észre a jeleket. Füleljetek és meg fogjátok hallani a mennyei dallamot. Csatlakozzatok a kórushoz, bármilyen vékony és halk is a hangja az elején.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése