318. rész (2013. június 04.)


Amint azt észrevehettétek a fény mélyrehatóan átjárja a testeteket, ettől pedig sokan még félálomszerűen bukdácsoltok. Ne féljetek kedveseim, mindez csupán annak a bizonyítéka, miszerint megengedtétek a gyógyító erőknek, hogy megérintsék a belső szentélyeteket. Nagyon rövid időn belül sok minden megváltozik bennetek. Mivel a testetek megszokta, hogy a változást ”elkerülendő” dolognak tekintse, most is megpróbál majd visszatartani benneteket. Ezúttal viszont hiábavaló az igyekezete. Hiszen a legáthatóbb ébresztés érte el a magvatokat, így minden egyes sejtetek felfigyel erre. Érezni fogjátok az ébredést és a belső változást, valamint a testetek heves ellenkezését is minderre.

Tudjatok róla, hogy ez is el fog múlni, mert az egész rendszeretek megtalálja a módját annak, hogy beilleszkedjen ebbe az új áramlásba. Erről szól ez az egész, a sokkal erőlködés mentesebb fázisba kerülésről. Ahol az akadályok (akár felszínesek, akár mélyen lappangóak) be tudnak jutni az energetikusan áramló folyóba, amely csak sodor tovább és tovább benneteket. A testetek viszont nem tudja olyan gyorsan felvenni ezt a sokkal energetikusabb ”üzemmódot”, ezáltal egy kicsit több törődést és támogatást igényel az elkövetkező napokban.

Ismét csak azt mondjuk, összpontosítsatok és lélegezzetek mélyeket. Nyugodtan merüljetek bele ebbe a folyóba a nektek megfelelő ütemben. Bízzatok a testetekben, akár gyorsításra vagy esetleg lassításra sarkallna benneteket. Nem kell semmit sem erőltetnetek, vezetni fog benneteket, mint ahogy mindig is tette. Hiszen a szövetségesetek, nem ellenetek dolgozik még akkor sem, ha a mostani szakaszban a morgásai kicsit hevesebben hallatszanak.

Gondoskodjatok magatokról és segítsétek egymást is azáltal, hogy összekapcsolódtok. Oly sok minden áll a rendelkezésetekre, csak nyíljatok meg és kérjétek. Nem csak tőlünk fogtok kapni, hanem az embertársaitoktól is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése