329. rész (2013. június 26.)


Az utóbbi energialetöltésekről szeretnénk beszélni, melyen mindannyian átestetek. Ahogy említettük már, ezek nem csak rátok hatnak, hanem mindenre ami körülöttetek van. Mivel már jól ismeritek, nem meglepő a számotokra ha a fizikai test a szédülés, a sajgás és a fájdalom formáját mutatja. Valakinél mindez nagyon felerősödik, másoknál hamar áthalad a hullám. Van egy módja annak, hogy csillapítsátok a tüneteket, de ahhoz hogy elmondjuk, először vissza kell tekintenünk az energiatöltések hatására és az okára amiért felétek áramlik.

Amint azt tudjátok, nem azért történik/áramlik felétek, hogy legyengítsen benneteket és ne legyetek képesek működni. Igaz, sokan csak ezt érzik így nem tartjátok többnek ezt az egészet egy zavaró tényezőnél. A testi tünetek alatt viszont egy nagyon érdekes dolog zajlik. A tünetek viszont egészen addig elfedik, amíg képesek nem lesztek ráhangolódni a belső rétegre és a külső részt pedig figyelmen kívül hagyjátok. Lényegtelen hogy a test miként érzi magát, ettől függetlenül teljes gőzzel halad előre ezekkel az energiahullámokkal. Mindez nem egyfajta visszatérés csupán, hanem az újjáépítése önmagatoknak. Ennek a nagy része az idegpályákon történik.

Ugye a fizikai testetek egy nagyon összetett rendszer, még a tudósaitok sem tudták teljesen feltérképezni az összes benne végbemenő folyamatot. Sokkal összetettebb mint bármilyen általatok létrehozott szerkezet. Még a legfejlettebb számítógép sem érhet fel egyetlen parányi sejtetek intelligenciájával. A tudósaitok nem tudják teljesen felfedni, hiszen annyira összetett folyamatok zajlanak már egy sejtben is. A sok milliárdnyi sejt között pedig kommunikáció zajlik, egymáshoz beszélnek. A sejtek egy finomhangolt zenekart alkotnak. A külső tényezőktől függetlenül, kapcsolatban kell maradniuk egymással. Ti viszont egy nagyon összetett világban éltek, így a testetek számos jelet kap kívülről ami hozzáadódik ehhez a belső kórushoz. Egy csodálatos dologgal rendelkeztek. A testetek pedig még csodálatosabb lesz ahogy átalakul.

Ugye már hallottátok, hogy az ember az agyának csupán apró töredékét használja. Nem csupán az agyatok kezdi kibontani a képességeit, hanem a testetek többi része is. A belső kommunikáció felgyorsul és összetettebbé válik, messze túlszárnyalja majd a régit. Mit jelent mindez? Azt jeleni, hogy a testetek sokkal jobban tud reagálni és igazodni bármihez ami megjelenik. Nagyon könnyen képes lesz majd boldogulni.

A kevésbé anyagi részetek, az ÉNETEK mely a fizikai réteg alatt lakozik, sokkal jobban tud majd kommunikálni a fizikai réteggel. Ahogy már említettük, ezt a két részeteket a mennyben kovácsolták egymásnak. A magasabb részetek elkezdett belépni a fizikai testetekbe, a kettő megismeri egymást és kommunikálni kezd. Mit értünk ezalatt? Azt jeleni, hogy beszélni tudtok a testetekhez, a test pedig meg fogja hallgatni. Ugye már mondtuk milyen fontos a testi jelekre hallgatni. Most viszont fordítva is érvényes lesz, a testetek hallgatni fog a bölcsességetekre.

Mindez nem jeleni azt, hogy figyelmen kívül kellene hagynotok a testi tünetek jeleit. Csupán annyit jelent, hogy beszéljetek a testetekkel erről. Mindez a testeteknek is újdonság. Nagyon hosszú ideje megszokta már, hogy egy bizonyos módon működik. Most viszont annyi új mód és lehetőség nyílt meg. Mindez egy csapatmunka, TI és a testetek részéről is. A kettő kommunikációjára van szükség.

Ez visszavezet bennünket oda ahol kezdtük, az energialetöltések fizikai tüneteihez. Ugye a test úgy lett beprogramozva, hogy egy bizonyos módon reagáljon egy adott stimulálásra. Ugyanígy fog reagálni akkor is, ha már megvan a lehetősége egy teljesen új módon való reagálásra. Azért mert így lett beállítva. Az optimális működéséhez egy bizonyos módon reagál, egy bizonyos cselekvéssorozatot állít fel és automatikusan követi is azt. Energiát spórol ezáltal. Így tanulta meg, így él, jár, beszél és ír – minden szokásbeli dolgot így csinál. Egyfajta mintát követ, és a sejtek is automatikusan egy bizonyos mozgást követnek. Most viszont teljesen új lehetőségek nyíltak meg. A testeteknek újra kell magát képezni, hogy új módon reagáljon. Ez nem jelenti azt, hogy teljesen az alapoktól kell újraépíteni, hanem bizonyos mintákat újra kell írni. A legegyszerűbbel kezdjétek... amikor az energia megnő, a testetek úgy érzi egy bizonyos módon kell reagálnia, ami lehet akár fejfájás, szédülés vagy hasonló tünet.

Azt javasoljuk, hogy BESZÉLJETEK hozzá. Akár csendben magatokban, vagy hangosan kezdjetek el kommunikálni a testetekkel. A testetek a javatokat akarja, meg akar óvni benneteket, így bármit tesz is azt jó szándékkal teszi. A hatása nem lehet mindig pozitív, amint érezhetitek is. Eljött az idő, hogy leüljetek és beszéljetek a testetekkel. Lehet furcsán hangzik ez az egész, vagy nevetségesen, de higgyétek el érdekes hatása lesz.

A testetek a szövetségesetek, nem az ellenségetek még akkor sem, ha zavaróak a jelek amelyeket küld. Értsétek meg ezt az egészet, legyetek hálásak azért amit értetek tesz. Ha nem lenne testetek itt sem lennétek, nem végezhetnétek ezt a munkát sem. Próbáljatok hát kommunikálni vele, és nézzétek meg mi történik. Elmondhatjátok a testeteknek, hogy leengedheti egy kicsit a védőpajzsokat, nem kell állandóan megbolondulnia, ha energiaváltozást érez.

Ez nem azt jelenti, hogy teljesen figyelmen kívül kell hagyni minden tünetet. Hiszen van közte ami nem is az energiáktól van. Figyeljetek hát oda arra amit a testetek közölni akar veletek. A mai üzenet leckéje viszont ez: Legközelebb ha a testetek elkezd visszajelzést küldeni, beszéljetek vele és mondjátok el neki, hogy nem kell így tennie minden egyes alkalommal. Egy kicsit lenyugodhat még akkor is, ha a dolgok furcsának tűnnek a számára. Hiszen új (ideg)pályák nyílnak épp meg. Nem kell félnie, biztonságban van. TI is biztonságban vagytok, együtt pedig végtelenül erőssé váltok. A testetek is valami sokkal intelligensebbé változik. Eljött az idő, hogy a Lét új játékát játsszátok most úgy, hogy a fizikai testetek is veletek van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése