325. rész (2013. június 18.)


Amint egyenként beléptek az isteni igazságba ami TI magatok vagytok, a felszabadulás már szinte kézzel foghatóvá válik kedveseim. Tudjuk, hogy ez sovány vigasz azoknak akik még a kétségbeesés bugyrában szenvednek, és látszólag képtelenek kiszabadítani magukat a régi dráma mocskából. Mégis sokan igazoltátok már, hogy a fénysugarak áthatolnak a legsötétebb és legsűrűbb felhőkön is, ti pedig egy új világban találjátok magatokat. Ennek az oka az, hogy egy teljesen új ÖNVALÓT láttok magatok előtt állni, azon önvalótokat amely levetette magáról az összes régi elhalt réteget, a burkot amely gátolta a mozgásban. Örömötökben nevetni fogtok azon, hogy milyen könnyű is mindez. Hiszen amikor a kirakós játék utolsó darabja is a helyére kerül, átváltoztatja az egész képet egy olyan képpé, ami még távolról sem hasonlít a régi önvalótokra. Ti pedig megkönnyebbülve fogtok felnevetni.

Ekkor meglátjátok miért is volt minden egyes csata és szenvedés, milyen lépések voltak ezek a megvilágosodás felé. Egyáltalán nem büntetések voltak, csupán ennek éreztétek miközben bele voltatok ragadva a harmadik sűrűségű tudatosságotok régi bőrébe. Azért viszket ez a bőr most, kényelmetlen és fájdalmas is mert az az ÉNETEK amelyet belül hordoz, rohamosan elkezdett növekedni. A régi határok egyre jobban hasonlítanak börtöncellákra, s egyre klausztrofobikusabbá válnak ahogy múlnak a napok.

Ismét csak azt tanácsoljuk, lélegezzetek mélyeket akkor is, ha annyira szűknek érződik ez a tér, hogy szinte levegőhöz sem juttok. Arra bátorítunk, hogy lépjetek túl ezen az érzésen és próbáljatok kapcsolódni ahhoz a térhez, amelyet megtisztítottatok már belül. Amennyiben ez sikerül és belül kapcsolódni tudtok, akkor egy kis levegőhöz juthattok. Csak így tudjátok áttörni ezt a sűrű külső réteget. Nem kell faltörő kosként használnotok magatokat. Nem kell a dráma és a felfordulás falának ütni a fejeteket újra és újra. Csupán befelé kell menni és kapcsolódni a felszabadult térrel, ezáltal pedig a vastag külső réteg porrá zúzódik majd. Ez nem könnyű, hiszen az ösztöneitek azt súgják majd, hogy essetek neki és törjétek át a falat. Próbáljatok megbirkózni ezzel az ösztönnel. De ne úgy, hogy megharcoltok vele, hanem üljetek le és adjátok meg magatokat önmagatoknak, a valódi önvalótoknak amely oly könnyedén van belül.

Tudjuk, hogy sok dolgot ismétlünk az üzenetekben. Csupán azért mert látjuk, hogy a többség milyen stádiumban van épp. Szinte az áttörés szélén álltok, csupán azt kell tennetek amit javasoltunk. Hagyjátok abba a harcot, hisz az csak még sebzettebbé, véresebbé tesz benneteket. Adjátok meg magatokat a saját Önvalótok bölcsességének. Ekkor ismét tanúi lehettek az igazságnak. A Nap előjön és elsöpri a viharfelhőket amelyek a lényetek körül állnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése