331. rész (2013. június 30.)


Az elkövetkező idők kaotikusnak tűnhetnek egyeseknek. De ahogy már említettük a káosz nem muszáj, hogy félelmet vonjon maga után. Kedveseim, már sikerült átküzdenetek magatokat a félelem régi börtönén és elkezdtétek a választás szabad levegőjét lélegezni. Hiszen erre redukálódik le az egész: vagy a társadalom jól meghúzott keretein belül éltek, vagy ráléptek az útra és túlléptek a korlátokon.

Már megízlelhettétek milyen is a szabadság íze azáltal, hogy a valódi önvalótokhoz kapcsolódtatok. Mindemellett pedig azokhoz is akik hasonlóan vélekednek a megvilágosodásról. Az sem meglepő a számotokra, hogy a szabadság egy tucatnyi új kihívást is hoz. Többek között azt, hogy nem mindig tudjátok más lábnyomait (útját) járni. Hiszen ti úttörők vagytok, így a saját ösztöneitekre kell hagyatkoznotok amikor az út az ismeretlen területeken vezet át. Ott ahol mások a jól kitaposott utat választják, ti leléptek róla, bele a bokrok közé új utat keresve.

Ezt újra és újra megtettétek. Megtaláltátok a saját utatokat, mely jól elkülönül a többiek kitaposott főútjaitól. Ezúttal sokan ugyanígy fogják érezni magukat, hogy ugyanebben a helyzetben választaniuk kell. Köszönve nektek, könnyebben tudnak majd dönteni és nem lesz nekik annyira nehéz ezen a friss csapáson haladni.

Mivel ti haladtok elől, ezúttal is egy új és ismeretlen elágazáshoz érkeztek, mely sok kérdést vet majd fel. Továbbra is haladhattok előre, vagy visszafelé is mehettek. Egyáltalán nem azt mondjuk, hogy valami katasztrofális dolog dereng a láthatáron. Inkább valami olyan nagyszerű látvány, ami elsőre talán egy kicsit túlterhelőnek tűnik.

Még ha úgy is érzitek majd, hogy nem vagytok méltóak erre, tudjatok arról, hogy igenis képesek vagytok a megmérettetésre. A fényszálak pedig összekötnek benneteket, így támogatást kaptok a többiektől, valamint a végtelen fényhálótól. Tehát amikor a keresztútra értek és elbizonytalanodtok, hogy folytassátok-e az utat egy ragyogó fény felé, ne féljetek ezt elmondani. Ettől nem lesztek kevesebbek. Abból vagytok amiből a csillagok kedveseim, mégis úgy érezhetitek magatokat mint egy partra vetett hal. Nyúljatok hát ki és ragadjátok meg a többieket. Nyugtassátok meg azokat akiket meg kell nyugtatni, együtt sokkal jobban fel lesztek szerelve a következő lépésekre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése