322. rész (2013. június 12.)


Szeretnénk egy kis feladatot adni nektek kedveseim. Arra kérünk benneteket, hogy álljatok a tükör elé és jól nézzétek meg magatokat. Próbáljátok meg leírni kit is láttok. Igen, ”kit” nem pedig ”mit”, hiszen nem az arcvonásaitokra, szépséghibáitokra vagy a hajszíneitekre gondolunk. A valódi leírásodra gondolunk, hogy ki vagy TE valójában. Az aki az emberi testben él, aki arra lett kijelölve, hogy lejöjjön erre a bolygóra és eljátssza az emberi játékot.

Hiszen kik is vagytok VALÓJÁBAN? Mit is csináltok itt? Azért jöttetek hogy tanuljatok, vagy azért hogy megfigyeljetek? Azért jöttetek hogy eljátsszátok az áldozat szerepét, vagy azért jöttetek hogy eljátsszátok az elkövető szerepét? Esetleg mindkettőt? Valóban ez az igazi ok amiért itt vagytok, vagy azért érkeztetek, hogy végre először a VALÓDI önmagatok legyetek?

Ez egy rövid üzenet lesz ma. Csupán azt szeretnénk, teljesen ébredjetek rá arra a tényre, hogy az emberiség már évezredek óta játékot játszik, bújócskázik önmagával. Mindennek az okát már tudjátok. Azért jöttetek ide, hogy tanuljatok. Ne csak a személyes leckéket, hanem az olyan leckéket is amelyek segítik az egész Teremtést a fejlődésben. A szabályok viszont megváltoztak, így azt a feladatot kaptátok, hogy újra tanuljatok meg mindent magatokról. Lehet hogy ez könnyűnek hangzik, de nem az. Hiszen oly sok régi poggyász áll azon ”énetek” közt amelyet a tükörben láttok, és az az ÉNETEK közt amelyet a Teremtés többi részeként jöttetek megismerni.

Ennek az elkülönülésnek véget kell érnie, viszont csak ti tudtok ennek véget vetni. Nézzetek hát bele a tükörbe, mélyen a szemeitekbe és nézzétek meg, hogy látjátok-e valami jelét a valódi éneteknek. Csak ekkor tudjátok majd észrevenni a két én közötti különbséget. Van egy nagyon jellegzetes emberi személyiségetek, de van bennetek valami sokkal fejlettebb is ott a mélyben. Amikor elismeritek ezt, akkor az emberi személyiségetek elkezd feloldódni, és a valódi ÉNETEK előléphet. Megismerhetitek ti is és a világ többi része is. Nézzétek meg jól magatokat kedveseim. Úgy gondoljuk örülni fogtok annak amit mélyen a felszín alatt találtok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése