327. rész (2013. június 22.)

A tegnapi erőfitogtatás még körülöttetek visszhangzik, sőt egy ideig még fog is. Ezek erőteljes energiák kedveseim, sok embert felébresztenek. Most nem a személyes leckékre utalunk kivételesen, habár azok is megjelenhetnek azoknál akiknek még szükséges. Inkább arra utalunk ami a külső világban fog láthatóvá válni.

Az emberiségben mélyen gyökerezik a változásoktól való félelem, így ezek a változások is félelmet kelthetnek. A dolgok felszínre kerülnek, nehéz lesz őket figyelmen kívül hagyni. Ez a nyár igen zajos lesz. Oly sok szinten jött el a változás ideje, és a változás áradatát nem lehet megállítani, bármennyire is próbálják a hatalmon lévők fenntartani a hatalmukat félelemmel. Rá fognak jönni, hogy a félelem nem is olyan erős szövetségesük mint eddig volt, inkább csak önmaga árnyéka már. Így nem tud lépést tartani a fénnyel ami oly sok emberbe árad be a bolygón. Nézzétek csak ahogy egyenként lerázzátok a félelmet és magatokhoz veszitek az erőtöket. Ez az elégedetlenség nyara lesz. De ez a nyár fogja azt is megmutatni, mennyi erőtök is van belül. Ahogy magatokon láttátok a fejlődést az elmúlt hetekben, éppen úgy meglátjátok ezt a körülöttetek lévőkben is. Hiszen kijelöltétek az utat számukra. Meg fogtok lepődni milyen sokan is követik az ébredéseteket. De a harag és a frusztráció hangjai is jelen lesznek.


Ismét csak megköszönjük a munkátokat. Egyre több visszaigazolást fogtok kapni. Nélkületek, az úttörők nélkül nem lenne út és a tömeg nem tudna kitörni a régi korlátokból. A fény egyre erősebb, ezáltal a félelemmel való harca már eldőlt. Izgalommal fogjátok észrevenni ahogy a börtönfalak egymás után ledőlnek. Az igazság tör ki ezen falak mögül, és az igazság mindenkit szabaddá tesz. Tehát mindez zajos lesz, de a harag elül ahogy a többiek is meglátják azt az igazságot, amelyet ti már láttok.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése