319. rész (2013. június 06.)


Az energiaáramlás már ott forog bennetek és körülöttetek is, így nehéz lehet egyensúlyban maradni. Amint már említettük, az akadályok eltüntetése fontos és szükséges dolog, különben akadályozva van az információhoz és az energiához való kapcsolatotok. Ahogy a régi sebek és kötelékek eltűnnek, az információ nagyon gyors iramban, akadálymentesen áramlik. Egy része kívülről, vagy mondhatjuk úgy is a hálóról, de ami meglepőbb hogy a nagy része belülről.

Amikor az akadályok eltűnnek sokkal szabadabban álltok és könnyebben tudtok kapcsolódni a saját energiátokhoz, a teljes lényetekhez. Nem csupán a jelenlegi fizikai testetekhez, de a felsőbb részeitekhez is melyek oly rég el voltak különítve tőletek. Vagyis az elkövetkező napokban nem lesz szokatlan dolog, ha önmagatokhoz beszéltek. Valaki ezt intuíciónak nevezi, vagy megérzésnek, de megtapasztalhatjátok, hogy a belső bölcsességetek végre hallatja magát. Ezt szó szerint értjük, egyre gyakrabban fog előfordulni.

Ne lepődjetek meg ha időnként hangosan mondtok ki valamit, melyre felkapjátok a fejeteket, hogy ”honnan is jött ez most?”. Egyre jobban elérhetővé válik számotokra a belső bölcsességetek, együtt pedig érdekes területeket tudtok majd felfedezni. Igen, ”ketten együtt”. Annak ellenére hogy ez ugyanannak a Lénynek a része, nagyon fontos, hogy a felsőbb énetekkel tudtok kommunikálni. Nem csak nektek, de az egész Teremtés számára fontos. Ti vagytok a ”földi egység” a szó minden értelmében, az emberiség és a Teremtés többi része közé ékelődve. Kis teremtményeknek tarthatjátok magatokat, olyannak aki semmire sincs hatással. Elég ha ránéztek a világra, a csillagokra éjjel és láthatjátok milyen aprócskák is vagytok, jelentéktelenek. Közben a valóság pont ennek az ellentettje. Hiszen abban a helyzetben vagytok, hogy a két aspektust egységbe tudjátok hozni ugyanabba a fizikai testbe. A felsőbb énetek és a földi személyiségetek egyedi kombinációja pedig még soha nem létezhetett így együtt a Teremtésben.

Így azt mondjuk, tekintsétek csak szerencsésnek magatokat a jelen pillanatban, hiszen a kényelmetlenségek ellenére mindez egy páratlan tapasztalat. Ti a Teremtés Mesterei vagytok, egyben spirituális lények is akik egy összetett biológiai szerkezetben (test – Tom) vagytok jelen egy bolygón. Ez teljesen egyedi, hiszen mindez eddig még sem itt, sem máshol nem fordult elő sohasem. Élvezzétek hát az utat kedveseim, még akkor is ha időnként egy kicsit megterhelő a számotokra.

Azzal fejezzük be ezt az üzenetet, hogy arra ösztönzünk benneteket, üljetek le és tárcsázzátok a belső telefonotok számát. Szóljatok bele, ”helló, itt vagyok, beszélhetek önmagammal?” és nézzétek meg mi történik. Biztosak vagyunk benne, hogy jó móka lesz.
 
Tom egy csodás dalt tett még az üzenet végére:
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése