328. rész (2013. június 24.)


Miután keresztülhaladtatok az elmúlt heti energiákon, azt tanácsoljuk, hogy továbbra is próbáljatok meg összpontosítottak maradni. Úgy könnyebben fel tudjátok dolgozni őket. Más szavakkal, szükségtelenül ne erőltessétek magatokat egyik irányba sem, arra van a legnagyobb szükségetek, hogy megpihenjetek. Amikor jön az az érzés, és úgy érzitek fel kell kelnetek és el kell indulnotok, akkor tudjatok róla, hogy ebben a pillanatban ez nem szolgál benneteket. Ismét csak a béke a kulcsszó a mai napra, hasznotokra fog válni ha megszívlelitek.

Ez ugyanis nem egy szokásos hétvége volt, nyomot hagyott rajtatok. Mivel a fizikai testetek az ami a nehezét állta, így a legjobb ha meghallgatjátok mit tanácsol. Ez nem újdonság számotokra, de úgy tapasztaljuk, hogy az ismétlés hasznos, hiszen hajlamosak vagytok rohanni.

Hangolódjatok a magvatokhoz, érezzétek át azt az izgalmat/energiát ami épp felépülőben van. Egy óriási lépést tettetek a legbelsőbb titkok felfedése felé. Ezúttal a titok alatt nem azokat a dolgokat értjük amelyekkel szenvedtetek az utóbbi időben. Most az erőtök titkára utalunk, nem pedig az előző gyengeségeitekre.

Maradjatok hát nyugodtak és haladjatok szépen tovább akkor is, ha egy kicsit összetörtek vagytok. A magasabb aspektusotok közelít a fizikai testetek felé. Hozzá kell még szoknia ehhez az új helyzethez, így az elején még egy kicsit zavaros lehet az egész. Ne féljetek kedveseim. Egyre jobban alkalmazkodtok ezekhez a helyzetekhez, és mindig jobban fel tudjátok fedezni a bennetek rejlő erőt a nyár előrehaladtával. Most viszont pihenjetek és töltődjetek fel, ez válik a legnagyobb hasznotokra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése